Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2017-09-22
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
175 x 125 x 13 mm
Vikt
209 g
SAB
Hc
ISBN
9789100173371
Fårdagboken (inbunden)

Fårdagboken

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2017-09-22
176
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En akademiker flyttar ut på landet med sin familj och får ansvaret för skötseln av en flock får. Men samvaron med fåren kommer att bli något annat än han kunde förvänta sig. En bok om de vägval vi gör i livet, stora som små, där vardagen avslöjar livets realitet, men också tillvarons under.
2 februari
Fårhållningen kräver en närvaro och en kontinuitet som gör att det blir mer än ett fritidsintresse. Jag är tvungen att varje dag året om på ett eller annat sätt hantera fåren och i praktiken dygnet runt ansvara för dem. Det är ett stort åtagande och man vet inte riktigt vad man får igen. Kött? Ull? Snarare är åtagandet själva belöningen. Man behöver inte fundera på om man har ett tillräckligt innehållsrikt liv, eftersom innehållet står 200 meter bort i en hage och idisslar, fullständigt, jag menar verkligen fullkomligt och fulländat, omedvetet om sådana distinktioner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fårdagboken
  2. +
  3. Bläckfisken : en vidunderlig kärlekshistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bläckfisken : en vidunderlig kärlekshistoria av Christer Lundberg (inbunden).

Köp båda 2 för 285 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Axel Lindén

  • Schafe hüten

    Axel Lindén

    STREICHELN ANFÜHLT Axel Lindén hat alles hinter sich gelassen, um auf dem Land ein ganz einfaches, naturverbundenes Leben zu führen. Tag für Tag lebt und arbeitet er nun mit einer Schafherde - und führt Tagebuch darüber. Lindén ist ein Meister der...

Bloggat om Fårdagboken