Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Avdelning Q (del 7)
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2017-10-02
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Leif Jacobsen
Originaltitel
Selfies
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
210 x 134 x 31 mm
Vikt
430 g
SAB
Hce
ISBN
9789100173982
Selfies (storpocket)

Selfies

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Storpocket, Svenska, 2017-10-02
102
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.

Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna - den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon - kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?

"Jussi Adler-Olsen har inte tappat farten. Tvärtom. I den sjunde boken om Carl Mørck och cold case- avdelning Q är spänningen maxad. [...] Adler-Olsen är en så skicklig berättare att man knappt hinner andas."
Ystads Allehanda
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Selfies. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd
    Leif Sune Erik Pettersson, 15 december 2017

    En spännande om än överdriven historia. Tappar jämfört med Washingtondekretet men är en läsvärd deckarroman. Detta är dock endast den andra deckare jag läst av författaren.

  2. Besviken
    Wallanderälskare, 6 december 2017

    Den här boken håller inte måttet tyvärr. Hade stora förväntningar men vet inte ens om jag orkar läsa ut den just ut trots att jag bara har en tredjedel kvar. Den lyfter liksom aldrig. Den tidigare uppskattade humorn faller platt denna gång. Boken är en stor gäspning. Nää, det är tveksamt om jag kommer att läsa fler Adler Olsen efter det här.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Selfies