Hon tackade gudarna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
606
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Og hun takkede guderne
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
220 x 145 x 40 mm
Vikt
751 g
SAB
Hce
ISBN
9789100174521
Hon tackade gudarna (inbunden)

Hon tackade gudarna

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-06-05
199
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Peter de Boers levebröd är att stycka och krossa företag på beställning. Han är en välbärgad, cynisk affärsman, född i Indonesien men uppvuxen i Holland med en far som styrde tillvaron med järnhand. Samma hårdnackade målmedvetenhet har Peter övertagit i sitt professionella liv. En av hans nyaste medarbetare är Nicky Landsaat, en ung kvinna som snabbt visar framfötterna. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams ruffigare områden tillsammans med sin våldsamma far, sin indonesiska mor, en kriminell bror och två systrar på glid. Nicky är en riktig fighter, och hon har gott om motståndare.

Då den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter de Boer att ställa till en skandal för ett stort bensinbolag hamnar han i ett svårt dilemma. Men när man hotar att avslöja hans dunkla förflutna känner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt är både han och Nicky insnärjda i ett livsfarligt spel med motståndare som inte skyr några medel.

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hon tackade gudarna
 2. +
 3. Macbeth

De som köpt den här boken har ofta också köpt Macbeth av Jo Nesbø (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hon tackade gudarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gav upp i den, oändligt seg
  Villivonkansbooks (Örebro), 3 september 2018

  Peter de Boer lever på att stycka och krossa företag på beställning. Han är en välbärgad affärsman, född i Indonesien men uppväxt i Holland. Nicky Landsaat har precis börjar jobba åt Peter på hans företag. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams tuffaste kvarter. När den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter att ställa till en skandal för ett bensinbolag hamnar han i ett svårt dilemma...Snart svävar de i livsfara.
  🐴
  Jag har tidigare läst alla b... Läs hela recensionen

 2. Rörig bok
  Lena, 13 augusti 2018

  Ingen bok jag rekommenderar, tröttsam man tappar tråden. En väldigt rörig historia och man har svårt att behålla intresset för att läsa den klart!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Hon tackade gudarna