En röd liten fågel i juletid (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-11-16
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Gunilla Holm
ISBN
9789100175047

En röd liten fågel i juletid E-bok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-11-16

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är november och snöstorm i Chicago när den medelålders Oswald Campbell får veta av sin läkare att han har högst några månader kvar att leva. Oswald är sjukpensionär, bor på ett ungkarlshotell och som enda anhörig finns exfrun. Läkaren föreslår att han ska söka sig till ett varmare klimat och sköta om sig. Av en tillfällighet får han telefonkontakt med en kvinna i den lilla sömniga staden Lost River i Alabama och hon ordnar inackordering åt honom hos en granne. Oswald tas till sin förvåning emot med stor entusiasm, inte minst av alla de änkor och ogifta damer som raskt börjar uppvakta honom. Visserligen är han inte den Romeo de sett fram emot, men de tar honom ändå under sina vingars skugga. Oswald börjar njuta av livet. När julen kommer inträffar något så häpnadsväckande att de som är med aldrig kommer att glömma det. Och i centrum finns en liten flicka och en röd fågel ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En röd liten fågel i juletid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En fin och mysig bok
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 5 december 2022

  Den här boken har jag länge tänkt att läsa. Jag blev verkligen inte besviken. Den hade en gnutta humor och vemod. Med färgstarka karaktärer och en fin berättelse.

 2. Mysig bok i juletid!

  Älskade "Stekta gröna tomater"! Det här är en julig variant av den som innehåller ett helt gäng med härliga karaktärer.

  Jag har bara läst en bok av författaren Fannie Flagg tidigare; "Stekta gröna tomater"; men vilken bok sen! Det jag verkligen uppskattade med den boken var persongalleriet. Vilket jag starkt kan känna igen i den här boken.

  I boken får vi träffa Oswald Campbell som har fått ett besked som skakar om hans liv i dess grundvalar. Han måste förändra sin livssitua... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fannie Flagg