Makt - Lös (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2020-09-18
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Andersson, Jens (form)
Dimensioner
222 x 143 x 23 mm
Vikt
366 g
SAB
Lz Sahlin, Mona
ISBN
9789100175085
Makt - Lös (inbunden)

Makt - Lös

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-18
269
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mona Sahlin gav fyra decennier av sitt liv till politiken. Ingen politiker har hörts, synts och kommit tillbaka på samma sätt som hon. Men när hon under stort tumult avgick som Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism 2016 - efter att hon gjort sig skyldig till osant intygande - var hennes tid vid makten över. Hon jagades av medierna dygnet runt, drog sig undan och blev tyst.

Fram tills nu.

Tiden undan offentligenheten har gett henne utrymme att för första gången kunna summera sin livsgärning - blicka tillbaka och se dagens socialdemokrati ur ett nytt perspektiv.

"Makt - Lös" utspelar sig från Mona Sahlins sista vecka som partiledare 2011 till idag, med olika nedslag i hennes och socialdemokratins historia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Makt - Lös
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Makt - Lös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En centralgestalt
  Simon, 10 maj 2021

  Efter att snart gått upp i rök sedan skandalen kring de falska intygen så var det jättespännande när hon nu kom ut i ljuset igen och berättar sin historia, och då (som tur är) inte bara om de falska intygen. Oavsett vad du tycker om henne så har ju Mona Sahlin verkligen varit en centralgestalt inom svensk politik - hon var ju nära att bli statsminister - under otroligt många år och därför är den här boken intressant att läsa. Obehagligt dock när man förstår hur otroligt hårt det blåser på top... Läs hela recensionen

 2. Ger perspektiv
  Sigrid Yvonne Bergman, 23 november 2020

  Ger en ny insikt där inte journalister är inblandad, här tar hon ansvar för sin handling men också en värme som omger henne av gamla partimedlemmar, värd att läsa med eftertanke

 3. Mycket läsvärd!
  Ingrid Rudin, 5 oktober 2020

  Intressant att höra Monas egna ord om vad som hänt. Jag har aldrig förstått hur påverkad hon trots allt var av alla hot hon utsattes för, bra om fler får upp ögonen för vilken ton vi har mot varandra oavsett om vi tycker likadant eller ej. Förstår inte att man kan vara så aggressiv mot någon man inte känner. Det är intressant att läsa hur Mona reflekterar över makt och hur den påverkar oss och om modet att driva åsikter i motvind.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna