Jag (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2019-10-22
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Marianne Mattsson
Originaltitel
Me
Dimensioner
231 x 157 x 32 mm
Vikt
649 g
SAB
Ijz John, Elton
ISBN
9789100175917

Jag

(24 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-10-22
259
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Jag lever och har levt ett liv utöver det vanliga, och jag skulle ärligt talat inte vilja ändra på något, inte ens bitarna jag ångrar, för jag är enormt glad över hur allting blev."

Detta är Elton Johns egen livsteckning, historien om ett svindlande liv i och bortom rampljuset. Från de första årens familjedramer och artistdrömmar, genom en ungdom där svårigheter och sorger hållit jämna steg med framgången, fram till de senaste årens livsomvälvande händelser formas en av vår tids största stjärnor och nyskapare inför läsarens ögon. En intim skildring av vuxenblivande och inre kamp i en miljö där gränser ständigt sprängs.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag
 2. +
 3. Från terrorns frontlinjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från terrorns frontlinjer av Magnus Ranstorp (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant, ohämmad musikikon
  Erik, 12 maj 2021

  Jag har varit en fan av Elton hela livet men den här boken gav mig intressant och djupare förståelse för den musikikon Elton och stereotypa bild som målas upp av honom i media. Jag rekommenderar boken starkt till den som vill lära känna Elton bättre men kommer samtidigt inte komma ihåg boken som något som berörde mig och gav ett bestående intryck.

 2. Elton John självbiografi "Jag"
  Anders Hult, 31 januari 2020

  Elton berättar i boken om sitt liv på ett mycket öppet och ärligt sätt.

  Läsaren får i boken uppleva både sorg, glädje, pinsamheter mm berättade på ett mycket frispråkigt sätt av denna 72-åriga brittiska popsångare, pianist och kompositör.

  Jag tycker att "Jag" (boken alltså) är lättläst och ger en positiv bild av Elton och hur han har levt ett fantastiskt liv, trots att det har kantats av mörka perioder.

  Som Elton-fan kan jag rekommendera boken!

 3. Mycket intressant läsning!
  Göran Håkansson, 19 december 2019

  Har följt Elton sedan tidigt 1970-tal och upplevt minst 10 konserter. Boken innehåller mycket som man inte har känt till. Rekommenderas till alla Elton fans!!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elton John