Överlevaren (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
563
Utgivningsdatum
2019-01-08
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Camilla Jacobsson
Originaltitel
Shelter in place
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
253 x 155 x 33 mm
Vikt
820 g
SAB
Hce
ISBN
9789100176549
Överlevaren (inbunden)

Överlevaren

(44 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-01-08
218
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Sommaren efter studenten är Simone Knox på bio när tre tonårskillar öppnar eld och skjuter vilt omkring sig. Simone lyckas fly, men hennes två bästa vänner blir gärningsmännens offer.

Tre år senare är Simone en lovande konstnär som går sin egen väg. Men mardrömmen är inte över. Tillsammans med en annan av överlevarna, den unge polisen Reed Quartermaine, måste Simone förhindra att tragedin upprepas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Överlevaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande!
  YN, 28 april 2021

  Helt klart en av Nora Roberts bästa böcker. När man börjar läsa vill man bara fortsätta att läsa. Svårt att lägga ifrån sig den. Spännande och läsvärd. Tar upp ett ämne som behöver skrivas om, dödsskjutningar och hur de påverkar de som överlevde och de som miste någon.

 2. Läsglädje
  Carola Hedman, 8 januari 2020

  Spännande från allra första sidan. Rekommenderas varmt till den som vill läsa en fantastiskt bra och spännande bokav en grymt bra författare.

 3. Spänning och sträckläsning
  Ingrid Stiberg, 21 februari 2019

  Otroligt bra skriven. Håller dig på sträckbänken av spänning.
  Kan känna hur de överlevande tänker o känner,för att bli utsatta och förföljda av en psykopat,som vill döda och utplåna alla som överlevde dådet.

 4. Väldigt spännande
  majlene larsson, 18 februari 2019

  Klart den bästa bok som Nora Roberts har skrivit. Ville inte sluta läsa, men ibland måste man, när man ska upp och jobba.

 5. Välskriven
  Kristina Krüger, 15 februari 2019

  Nora har verkligen överträffat alla mina förväntningar med den här boken. Den är mycket välskriven. Boken tar upp ett hett ämne med tanke på alla dödsskjutningar som har ägt rum, man får verkligen en liten inblick i varför en del personer sätter sig över allt som vi anser vara mänskligt. Och sen den andra sidan sätts fokus på dem som överlevde och hur dom hanterar katastrofen som hände just dem som var där. Verkliga hjältar blandat med dem som blev bittra människor, just för att dom överlevde... Läs hela recensionen

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 februari 2019

  Jag har inte läst så många böcker av Nora Roberts, som tydligen har skrivit över tvåhundra böcker. Som jag har fattat det, så skriver hon två olika typer av böcker. Hon skriver Harlequin-romaner, och dom gillar jag inte. Men mestadels så skriver hon böcker som är blandning av spänningsromaner och kärleksromaner, och dom böckerna tycker jag om.

  Under dom senare åren har jag läst Dödlig besatthet, Främlingen vid havet, Vittne till mord, och Lögnaren, som alla fick en fyra i betyg av m... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts