Inifrån (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2018-11-16
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Andersson, Jens (form)
Dimensioner
20 x 220 x 140 mm
Vikt
514 g
SAB
Lz Kinberg Batra, Anna
ISBN
9789100177195
Inifrån (inbunden)

Inifrån

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-11-16
209
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Anna Kinberg Batra blev Moderaternas partiledare 2015, den första kvinnan i partiets historia. Men i stället för att bli Sveriges första kvinna som statsminister i höst blev hon den första moderatledaren på över 100 år som tvingades avgå i förtid i stället för att prövas i val.

Nu berättar Anna Kinberg Batra vad som hände, hur hon tänkte och hur det kändes. "Inifrån" är hennes personliga berättelse om några dramatiska år i svensk politik, om vardagslivet som statsministerkandidat och om ledarskap när allting förändras.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Inifrån
 2. +
 3. Hon kallades Daisy : att finna en farmor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hon kallades Daisy : att finna en farmor av Prinsessan Christina Fru Magnuson (pocket).

Köp båda 2 för 284 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Inifrån. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En strålande bok
  Arash Sattari Firozabadi, 2 december 2021

  Boken berättar om omständigheterna där före detta moderata partiledaren Anna Kinberg Batra avgick från sin partiledare posten. Anna var en strålande politiker och var en tuff partiledare under vars tid partiet växte snabbt och hade stora framgångar. Hennes arbetsinsatser för partiet får inte underskattas. Det var tråkigt att en del i partiet vände mot henne och krävde hennes avgång. Jag rekommenderar den här boken till er.

 2. Lärorik & intressant...
  Aki Peter Lumme, 16 januari 2019

  Intressant att få en djupare/närmare inblick om politik o maktspelet i korridorerna. Man får veta mer AKB också självklart. Värd att läsa.

 3. Tack för dina år. Och engagemang
  Karl Bertilsson, 30 november 2018

  Lider med dig och förstår dig fullständigt. Sverige är ett speciellt land och det du upplevt och beskriver är en bra bild av tillståndet. Har själv upplevt den men på lägre nikvå

 4. Intressant som tidsdokument

  Boken avslöjar inga stora detaljer kring AKBs tid som partiledare eller hur partiledararbetet bedrivits. Jag tror att den här boken främst är intressant för någon som inte följer nyhetsrapporteringen om politiska händelser dagligdags. Självklart är den också intressant för den som är nyfiken på Anna Kinberg Batra som person. Men det förekommer också en del upprepningar, inte bara i fråga om de ämnen som tas upp utan även i rena ordalydelser. Främst tänker jag på diskussionen kring hur en kvin... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner