Till Daniel (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2019-04-02
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Joar Tiberg
Originaltitel
Tung tids tale
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
175 x 125 x 20 mm
Vikt
205 g
SAB
Hce
ISBN
9789100177959
Till Daniel (inbunden)

Till Daniel

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-04-02
183
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den lille pojken Daniel förlorar gradvis sitt språk och hans personlighet förändras. För Daniels mamma blir livet en kamp, först för att förstå vad som händer med honom, sen för att kunna ge honom det stöd han behöver. Familjen prövas allt hårdare och processen de går igenom för att få rätt hjälp blir lång och svår.

Till Daniel är en drabbande roman om att vara förälder till ett barn med autism, om kärleken och om kampen för att barnet ska bli sett för den han är och få det stöd som han och familjen behöver. Mammor ska aldrig ge upp, sägs det, men vad är att acceptera sin situation och vad är att ge upp?

Vinnare av det norska Bragepriset 2017.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Till Daniel
 2. +
 3. Hamnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hamnet av Maggie O'Farrell (pocket).

Köp båda 2 för 252 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Till Daniel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  Villivonkansbooks, 11 april 2019

  Till Daniel är en roman men känns egentligen mer som en biografi om hur det är att leva med ett autistiskt barn. Det är en kort berättelse (171s) som med få ord beskriver en ganska tuff vardag. Jag tycker att boken är intressant men efter halva boken blir jag lite nöjd och lägger ner boken. Då är min tanke att jag inte orkar läsa ut den. Men boken ligger undanlagd någon vecka och flera gånger under den tiden kommer jag att tänka på boken. Hur slutade den? Tillslut tog jag fram den igen och lä... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 april 2019

  Boken Till Daniel kategoriseras som en roman, men den är väl egentligen lika mycket en dokumentär och/eller biografi. Författaren Olaug Nilssen är en känd författare i Norge, och den handlar om hennes egen son.

  Pojken i boken Till Daniel har autism, och boken handlar om honom och hans familjs svårigheter att handskas med livet.

  Boken är mycket berörande, personlig, gripande, utlämnande, och rörande. Jag har ju barn i min närhet, som utreds för autism, så därför blev det vä... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner