Flocken (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2021-04-15
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Originaltitel
CORONA -
SAB
O
ISBN
9789100186432
Flocken (inbunden)

Flocken

Inbunden Svenska, 2021-04-15
209
Förboka gärna! förväntad leverans vecka 16 2021.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
"Med så många smittade som nu finns i Sverige så kommer smittspridning att ske. Vårt samhälle är inte särskilt annorlunda än Italiens, eller för den delen Kinas, så varför skulle det inte spridas hos oss?"

Det är fredagen den 6 mars 2020. Insikten om att Covid-19 inte är en ordinär smitta börjar sprida sig, men Sverige är passivt och Anders Tegnells mejlbox fylls med frågor och råd. Där och då börjar konturerna skönjas på Sveriges sedermera omdiskuterade plan för att möta viruset.

I Johan Anderbergs berättelse följer vi spelet kring Sveriges strategi under ett år med Corona-pandemin; hur ordet flockimmunitet förvandlas från en obskyr fackterm till att bli ett av samtidens mest laddade ord, och hur Sverige hamnade i världens blickfång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Flocken
 2. +
 3. Falsklarm om corona? : coronaviruspandemin 2020 - fakta och analyser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Falsklarm om corona? : coronaviruspandemin 2020... av Sucharit Bhakdi, Karina Reiss (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Anderberg

 • Cannabusiness

  Johan Anderberg

  Obama har prövat den. I Holland får man köpa den, röka den, sälja den men inte odla den. I Sverige bekämpar vi den med alla medel. Men hade man varit tvungen att idag välja mellan den och alkohol skulle valet varit enkelt: den gör folk såsiga, någ...

 • Arvfursten

  Johan Anderberg

  Arvid Lang, en ung och obemärkt tjänsteman på UD, har gett upp tanken på att hans sär¿skilda kunskaper om utlämningsavtal någonsin ska komma till nytta. Tills han en tidig morgon finner utrikesministern på sitt rum. En avhoppad amerikansk diplomat...