Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Forsete (del 5)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2022-06-29
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
223 x 145 x 28 mm
Vikt
434 g
SAB
Hc
ISBN
9789100191702

I skuggan av dig

(5 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-06-29
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mitt uppe i inspelningen av en ny film försvinner plötsligt stjärnskådespelaren Philip Johnsson från sitt hem en natt. Hans fru påstår att hon inte märkte någonting - fastän hon också var hemma. Kriminalkommissarie Elias Svensson och hans kollegor kopplas in och snart framträder bilden av en bransch där många far illa - och följderna efter #metoo inte har varit positiva. Samtidigt verkar fler höjdare inom filmteamet vara hotade...

"I skuggan av dig" är en rafflande spänningsroman, den femte fristående boken i serien, där Forsete också fortsätter att gäcka polisen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I skuggan av dig
 2. +
 3. Jag, Forsete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag, Forsete av Christina Erikson (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av I skuggan av dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 1bok2katter3kopparte tycker:
  Anna, 7 februari 2023

  I skuggan av dig av Christina Eriksson inleds med en bild från en bransch där ytan är vacker och glittrande men pennalism och råhet frodas bakom fasaden.
  Filmbranschen är inte alltid vad den ser ut att vara. Det är en cynisk värld där man kan bli utbytt över natten. Där ålder är ett handikapp, i alla fall för en kvinna. En värld där metoo inte lämnade några bestående spår utan bara öppnade upp sår utan att det fanns möjlighet att lägga om dem, att läka. Det är en värld där mäns våld kan ... Läs hela recensionen

 2. Välskriven
  Bokhyllaniskuggan, 18 augusti 2022

  ❥ Recension

  Del 5.

  Böckerna i den här serien är alltid otroligt välskrivna, samtida och dess styrka sitter verkligen i de aktuella ämnena och fasta karaktärerna. Det är levande, mångbottnade porträtt av människor som man får följa såväl privat som i arbetslivet och jag tycker så mycket om dem. Vid det här laget känns de som gamla vänner!

  Precis som vanligt så är det härligt korta kapitel i olika perspektiv som driver på så sidorna bara flyger förbi och att ja... Läs hela recensionen

 3. Riktigt spännande
  @bettan_bokprataren (Örebro), 13 juli 2022

  "I skuggan av dig" är en rafflande spänningsroman, den femte fristående boken i serien, där Forsete också fortsätter att gäcka polisen.
  En berättelse som kretsar kring en rad jobbiga problem i samhället såsom, pedofili, sexuellt ofredande och våld mot kvinnor. En bok som blivit skriven i skvalpet efter metoorörelsen och funderingar som författaren haft över vad som hände sedan.

  Återigen en riktigt bra bok som håller mig på helspänn och jag funderar många gånger vem, hur och varfö... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Christina Erikson