Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2022-08-05
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Originaltitel
Djävulsgreppet
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
195 x 135 x 22 mm
Vikt
350 g
SAB
Hc
ISBN
9789100196493
Djävulsgreppet (inbunden)

Djävulsgreppet

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-08-05
231
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor

NOMINERAD TILL AUGUSTPRISET 2022!

Nominerad till Augustpriset för Årets Skönlitterära Bok 2022

"Vid vilken tidpunkt spårar allt ur? Några veckor senare ska hon försöka kartlägga händelseförloppet, försöka förstå i vilket ögonblick kompassen förlorar norrläget."

En kvinna anländer till Florens där allt tycks henne främmande och överväldigande. Tegeltaken, kyrktornen, alla älskande par. Mannen hon har träffat. Hon tänker att hon själv kommer från en mycket karg trakt, har mycket att lära, och att han kan vara den som tinar den bottenfrusna jorden inom henne.

Det här är berättelsen om de två, om deras kroppar och sinnen. Om hennes grepp om honom, och hans allt hårdare grepp om henne. Djävulsgreppet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Djävulsgreppet
 2. +
 3. Detaljerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Detaljerna av Ia Genberg (inbunden).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Djävulsgreppet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wolff skrämmer och fascinerar mig
  Hjortronhyllan, 24 augusti 2023

  Det är med en varm, kvinnlig hand som greppar tag om mitt hjärta. Wolff håller ett fast tag men låter slag fortsätta. Hon har kontroll nu. Ibland klämmer hon åt hårdare. Jag känner kramen mellan slagen, men jag tvingas läsa vidare för det är förfärligt medryckande. Hon har mig i sitt djävulsgrepp. Boken skildrar ett psykotisk svartsjukedrama mellan 'den renlige' och 'minnie'. Det är ett förhållande där båda parter via eskalerande manipulation försöker hålla övertaget. Det är en kamp mellan lu... Läs hela recensionen

 2. Gastkramande
  Bengt, 26 juni 2023

  En gastkramande psykologisk thriller som Wolf ju sedan tidigare visat sig vara mästare på i tidigare romaner vilka jag tagit del av..

 3. Läsvärd
  Bokälskare, 17 augusti 2022

  Manipulativt och sinnligt i Florens i Italien. Inte första gången någon skriver om maktmissbruk av män mot kvinnor, men ämnet är alltid aktuellt. Korta kapitel var något jag gillade.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lina Wolff