Jag kommer att hitta nyckeln (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nyckelserien (del 1)
Utgivningsdatum
2023-11-01
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100802172
Jag kommer att hitta nyckeln (e-bok)

Jag kommer att hitta nyckeln E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2023-11-01
119
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Jag kommer att hitta nyckeln" är första delen i en serie pusseldeckare av författarduon bakom Lars Kepler.

Privatdetektiv Julia Stark får ett oväntat besök på kontoret av en man. Han är en av ägarna till ett framgångsrikt familjeföretag. Dagen innan hade de haft bolagsstämma och middag på godset i Västernorrland. På morgonen hittade han ett fotografi i sin telefon på en bunden, blodig man med en säck över huvudet.

På grund av alkoholrelaterad minnesförlust har han ingen aning om var bilden kommer ifrån och vill därför anlita Stark detektivbyrå för att ta reda på om det är han som är förövaren innan polisen kopplas in.

Julia ber sin exman Sidney Mendelson att ta ledigt från Norrmalmspolisen och följa med henne till skogarna. Hon vet att hon kommer att behöva hans hjälp och drömmer samtidigt om att på något sätt vinna tillbaka hans kärlek.

Julia och Sidney tas emot som gäster på det överdådiga godset och börjar leta efter sanningen medan de äter middagar och umgås med alla familjemedlemmar som teoretiskt sett skulle kunna vara iblandade i mordet.

Läsaren ges möjligheten att med sin egen människokännedom, iakttagelseförmåga och sitt logiska tänkande leta efter nyckeln till gåtan tillsammans med Julia Stark.

"Författarna är lysande stilister" Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alex Ahndoril

  • Murhan avain

    Alex Ahndoril

    Kepler-kirjailijoiden uusi jännittävä aluevaltaus. Palapelin kaikki palaset ovat käsillä - ne täytyy vain asettaa oikeille paikoilleen. Totuuden paljastuminen saa kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä, kun Joona Linna -sarjalla maineeseen nous...