Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
468
Utgivningsdatum
2010-05-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jimmy Hofsö
Originaltitel
The Gargoyle
Dimensioner
235 x 155 x 30 mm
Vikt
750 g
SAB
Hce
ISBN
9789113020242
Gargoylen (inbunden)

Gargoylen

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2010-05-04

Slutsåld

Andrew Davidsons succédebut är en kärleksroman som inte liknar någon annan. En man kör av vägen och brinner praktiskt taget upp. På en brännskadeklinik träffar han en kvinna som avslöjar att de varit älskande en gång. Hon är konstnär med gargoyler som specialitet: stenstatyer av groteska fantasiväsen. Så börjar hon berätta historien om deras liv tillsammans och om kärlek som utspelar sig i andra delar av världen, över tid och rum. Under berättelsens gång uppstår kärleken mellan dem på nytt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gargoylen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken ever
  erviluca, 17 mars 2017

  Jag läser MYCKET! Ungefär 1-2 böcker/vecka. Gargoylen är en utav de absolut bästa böcker jag läst, pga den är så ANNORLUNDA och beskrivningarna från dåtid och nutid är så fascinerande så att jag blev nyfiken på vem författaren är och hur man kan tänka ut sådana historier! Helt otrolig historia och sättet han skriver på är som att äta en jättegod bakelse.
  Den enda tråkiga var att den tog slut.

 2. Betyg: 3,5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 24 maj 2010

  Den här boken blev jag väldigt kluven av. Vissa delar i boken, dom som utspelar sig i nutid, är mycket, mycket bra, och värda 4,5 i betyg. Men andra delar i boken, dom som utspelar sig förr i tiden, är mindre bra tycker jag, och värda endast 2,5 i betyg. Så det samlade betyget för hela boken blir 3,5.

  Boken är fängslande, samtidigt som den är lite långrandig ibland. Väldigt spännande ibland, och lite tråkig ibland. Tyckte ibland att fast jag läste och läste, så kom jag liksom ingen v... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Gargoylen

Bokvideo