Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
1Q84 (del 2)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2012-04-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Vibeke Emond
Originaltitel
1Q84-2
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
210 g
SAB
Hce,895.635
ISBN
9789113044002
1Q84 : andra boken - juli-september (pocket)

1Q84 : andra boken - juli-september

(49 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2012-04-16
55
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kan vi verkligen säga att världen existerar så som vi uppfattar den? Hur är världen egentligen skapad? Hur samverkar det som nu existerar med det förflutna? Och hur påverkar nuet framtiden? Haruki Murakamis största litterära satsning någonsin utmanar vår uppfattning om sanning och tid - och vad som egentligen kan rymmas i en berättelse.

Aomame åker på motorvägen i en taxi. Hon har bråttom men fastnar i trafiken. Eftersom hon är försenad till ett viktigt och hemligt arbetsmöte får hon ett märkligt förslag av chauffören: att ta en trappa som leder ner från motorvägsbron. Hon tackar ja och kort därefter börjar hon känna sig frånkopplad världen utanför. I ett slag är hela hennes tillvaro förändrad och hon står snart inför grundaren av en religiös sekt.

Tengo är en ung man som vill uppfylla sin dröm om att bli författare. En vän till honom, som knappast är en särskilt begåvad författare, börjar allt mer att styra hans liv när hon bestämmer sig för att ställa upp i en litterär tävling. Till Tengo påstår hon att den bygger på egna erfarenheter, ändå tycks ingenting stämma. Plötsligt är det som om någon drar undan mattan för det han alltid tagit för givet är sanning.

På olika sätt möts Aomame och Tengo och de börjar sakta närma sig varandra. Det är som om de vore beroende av varandra. Men frågan är om det är möjligt för dem att någonsin mötas i den verkliga världen som de tror sig leva i. Kanske är det kärlek, eller så är det något som är mycket mer komplicerat än så.

1Q84 - andra romanen är fortsättningen på Murakamis storverk som slagit alla försäljningsrekord i Japan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 1Q84 : andra boken - juli-september
 2. +
 3. 1Q84 : tredje boken - oktober-december

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1Q84 : tredje boken - oktober-december av Haruki Murakami (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av 1Q84 : andra boken - juli-september. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Murakami är bäst!
  Gastón Prieto (Strasbourg), 16 februari 2016

  Fantastisk bok, bara fantastisk. Väldigt väldigt bra skriven och berättelsen är bland de mest spännande jag någonsin läst... Murakamis världar är helt underbara!

 2. Läs den!
  Peter Olsson, 8 april 2015

  Hela triologin är kvalitativt fulländad, en djup och säregen läsupplevelse. Du förs in i en värd där allt kan hända utan logiska begränsningar men allt hänger ihop.

 3. 5/5
  JPereira, 2 juni 2014

  Rekommenderas varmt! Jag är en riktigt "Murakami-fan" o denna serien är hans bästa verk hittils! Hoppas han får nobelpriset nästa gång!

 4. Otroligt bra och varje gång jag var tvungen att lägga...
  Kina , 22 april 2013

  Otroligt bra och varje gång jag var tvungen att lägga den ifrån mig längtade jag till nästa tillfälle att få plocka upp den igen.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om 1Q84 : andra boken - juli-september