Nätverket : Södertäljemaffians uppgång och fall (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2017-10-25
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
217 x 145 x 23 mm
Vikt
462 g
SAB
Oepa
ISBN
9789113052564
Nätverket : Södertäljemaffians uppgång och fall (inbunden)

Nätverket : Södertäljemaffians uppgång och fall

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-10-25
200
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Södertälje 2010. Två bröder blir avrättade på den ökända spelklubben Oasen. De brutala morden innebär också slutet på en blodig maktkamp i Södertäljes undre värld. En värld där illegala spelklubbar, utpressning och misshandel är vardag och där familjeband och dolda allianser avgör vem som får leva och vem som ska dö.

Morden i Södertälje sätter igång en av Sveriges största polisutredningar genom tiderna. Polisen genomför ett massivt underrättelsearbete och lyckas med hundratals timmars telefonavlyssning, spaningsuppdrag och förhör gripa de misstänkta.

Den prisbelönte reportern Baris Kayhan har fått unik tillgång till en sluten värld. Han har intervjuat personer i Södertäljenätverket, poliser och andra inom rättsväsendet och han har gått igenom det omfattande materialet från rättegången. Boken Nätverket är ett omskakande stycke samtidshistoria men även en bladvändande thriller. En svensk motsvarighet till Gomorra, Narcos eller The Wire.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nätverket : Södertäljemaffians uppgång och fall
  2. +
  3. Följ fucking order : liv och död i skuggan av Södertäljemaffian

De som köpt den här boken har ofta också köpt Följ fucking order : liv och död i skuggan av S... av Ann Törnkvist (inbunden).

Köp båda 2 för 399 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nätverket : Södertäljemaffians uppgång och fall. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fler frågor än svar om kriminalitet
    EFH, 27 februari 2018

    Baserad på polisförhör, rättegångsmaterial och intervjuer ger boken en ganska upprörande skildring av grov brottslighet inom den assyrier/syrianska gruppen i Södertälje. Boken ger dock inte mycket vägledning när det gäller orsakerna till att denna grupp ägnar sig åt brott och även bedrägerier mot de offentliga välfärdssystemen. Fängelsestraff verkar inte ha vare sig avskräckande eller "omskolande" effekt utan tjänar enbart syftet att skydda samhället under strafftiden. Något jag saknar i boke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Nätverket : Södertäljemaffians uppgång oc...