Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2014-11-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Kindt, Susanne (foto)
Dimensioner
234 x 195 x 15 mm
Vikt
677 g
SAB
Rag
ISBN
9789113055299

Superlicious! : balans och toppform inifrån och ut

(13 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-11-06

Slutsåld

Efter succén med Bodylicious kommer nu radarparet Sofi Fahrman och Julia Fors med en helt ny hälsobok i samma boostande och inspirerande anda - Superlicious!

Här tar Sofi och Julia Bodylicious-livsstilen ett steg längre. I träningsdelen hittar vi nya övningar med efterfrågade fokus: löpning, den effektivaste 20-minutersträningen, de bästa övningarna för mage och rumpa och avstressande yoga.

I kostdelen hittar vi goda och hälso­samma recept på bland annat juicer, mellanmål, middagar och desserter, men också topp 10-maten som får dig att må fantastiskt, bästa tipsen för att bli av med sockersuget och mycket mer.

Både Sofi och Julia är nyblivna mammor och i bokens Mamalicious-avsnitt delar de med sig av sina bästa tips på hur man kan tänka kring mat och träning både under och efter graviditeten, allt enligt Superlicious-livsstilen.

Som avslutning i boken hittar vi ett riktigt bootcamp-program, enkelt och roligt att följa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Superlicious! : balans och toppform inifrån och ut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra.
  Ulrika , 20 januari 2015

  Fina bilder. Inspirerande bok om kost och träning på ett lätt förståeligt sätt. Rekommenderas varmt. Bra uppföljare. Enkla råd och tips så får den aktiva och sunda vardagen att fungera

 2. Fantastisk bok!
  Ms, 8 december 2014

  Grym bok för oss som gillar träning och hälsa. Tack för peppen! Tycker till och med att denna bok toppar den förra.

 3. Motivations boost!
  Anonym, 28 november 2014

  Har första boken och den andra är lika bra. En perfekt motivations boost när den behövs! Och bra tips på träning när orken eller motivationen tryter.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

Bokvideo