Den åttonde dödssynden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-07-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113061764
Den åttonde dödssynden (e-bok)

Den åttonde dödssynden (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-07-27
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nora är en lyckad krönikör, författare och föredragshållare, av den där sorten som intalar sina läsare och åhörare att alla kan bli lyckliga och lyckade om de bara tar tag i sitt liv och anstränger sig.

Det gjorde hon nämligen själv för tio år sedan, när hon föll i ett trapphus från sjunde våningen och nästan förlorade livet, ett tillfälle hon fortfarande bara har luddiga minnen av.

En dag flyttar Klara in i huset mitt-emot och ordningen i villakvarteret störs. När Nora i samma veva sätter i gång med att skriva ännu en bästsäljare - om dödssynderna - möts hon av en rad problem. Sakta men säkert börjar hennes förflutna komma i kapp henne. Kanske var det som hände tio år tidigare ingen olycka?

Den åttonde dödssynden är en spänningsroman om lyckliga fasader och saker vi vill dölja, om mänskliga tillkortakommanden och fasansfulla hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecka Edgren Aldén

  • Och blomstren dö

    Rebecka Edgren Aldén

    Det är sommar och Gloria följer med Adam till hans familjs storslagna skärgårdshus. Hon har varit på ön förr, i tonåren, när hennes mammas kvinnokollektiv hyrde sommarhus där. Hon känner sig inte helt välkommen i familjen. Och bland öns bofasta är...

  • Die achte Todsünde

    Rebecka Edgren Aldén

    Vor zehn Jahren hatte Nora einen furchtbaren Unfall, wie durch ein Wunder hat sie überlebt. Sie erinnert sich kaum daran. Danach beschloss sie, das Leben zu leben, von dem sie immer geträumt hat: Sie schreibt erfolgreiche Bücher, hat einen wunderb...

Bloggat om Den åttonde dödssynden