Från skott till stek : happy hunting och den vilda maten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2015-08-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bennet, Charlie (foto)
Dimensioner
267 x 194 x 25 mm
Vikt
890 g
SAB
Qcaak
ISBN
9789113067049
Från skott till stek : happy hunting och den vilda maten (inbunden)

Från skott till stek : happy hunting och den vilda maten

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2015-08-12

Slutsåld

Den nyfikne jägaren och Happy Hunting-författaren Fredrik Lundberg återvänder till skogen. Den här gången är han på jakt efter vad som händer när man fällt djuret. Med sin unika, lättsamma ton tar han sig an frågor som: hur tar man hand om djuret? Hur förvarar man det? Hur styckar man det? Och, vad kan man laga?

I cirka 50 recept av Kristin Johansson lär vi oss laga vilt på helt nya sätt. Med råvaran i centrum lyckas hon skapa rätter som tar vara på köttet på bästa sätt, och som samtidigt tilltalar både viltälskaren och den som aldrig lagat vilt förut. Här hittar du moderna och nyskapande recept för hela familjen, liksom en och annan klassiker i ny skepnad.

Fredrik Lundberg har också intervjuat några av de kända kockarna i Kockjaktlaget om vilt, bland andra Danyel Couet och Filip Fastén.

Följ med ut i skogen och lära dig mer om dess råvaror, dofter och smaker. När du väl är där kommer du inte vilja lämna den.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Nyfiken grönare : smartare vego

    Cecilia Blankens, Kristin Johansson

    Att äta mer vegetariskt har vi lärt oss är bra för både hälsan, plånboken och miljön. Men hur får vi det att bli verklighet i vardagen? Med Nyfiken grön (2016) skapade Cecilia Blankens och Kristin Johansson sin egen moderna och lättsamma version a...

  • Nyfiken grön : mera vego - mindre regler

    Cecilia Blankens, Kristin Johansson

    Många av oss står vid det vegetariska vägskälet just nu, efter rapport efter rapport om hur den ökade köttkonsumtionen påverkar vår hälsa och vår miljö. Vi vill få in fler gröna alternativ och måltider i vår vardag, och få våra barn att följa med ...