Står dig ingen åter (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Amanda Paller (del 2)
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2016-04-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
197 g
SAB
Hc
ISBN
9789113069838
Står dig ingen åter (pocket)

Står dig ingen åter

(63 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-04-11

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En kvinna mördar sin sjuåriga dotter och polisen hittar ingen annan förklaring än att hon var påverkad av det hallucinogena preparatet "badsalt", även känt som "kannibaldrogen" MDPV. När flera liknande mord sker i Stockholm blir det polisens högsta prioritet att komma åt den som levererar den livsfarliga drogen, maffialedaren Milorad Kraljevic.

På eget bevåg nästlar sig den unga ambitiösa polisen Amanda in i kretsarna kring maffialedaren. Risken att bli avslöjad är stor. Och inte blir den mindre när Adnan dyker upp igen. De har haft ett hemligt kärleksförhållande, men han har under några år varit på flykt från rättvisan som misstänkt polismördare. Att han är far till hennes tvillingar har hon lyckats hålla hemligt till nu. Men när ett av barnen blir kidnappat sätts allt på spel.

Samtidigt är ett nytt parti "badsalt" på väg in i landet och risken är hög att drogen skördar nya offer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Står dig ingen åter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Super!
  Bokhyllaniskuggan, 11 februari 2021

  ❥ Recension

  Del två i serien om Amanda Paller.

  Jag läste nyligen första boken i serien, Stöld av babian, som enligt mig är en riktig fullpoängare! Var tvungen att läsa denna, del två, direkt efteråt. Och jag blev inte besviken. Den når inte fullt upp till den föregående men är verkligen jättebra.

  Denna utspelar sig ett par år efter första boken och det är så spännande att fortsätta följa karaktärerna som jag lärt känna rätt väl. Som jag skrivit i tidigare recens... Läs hela recensionen

 2. Otroligt spännande och bra bok!
  ElinsBokhylla , 3 november 2020

  Bokens handling tar vid tre år efter att Stöld av Babian slutade och även om det har gått några år så känns det som att man hoppar in direkt efter förra slutet. Även om första kapitlet inte hör till grund handlingen så var det lätt att ramla in i handlingen och ta sig vidare längre in i boken.
  Något som jag märker väldigt tidigt är att man verkligen måste läsa första boken innan man läser denna bok, även om det är fristående böcker så får man ut mer av handlingen och spänningen om man lä... Läs hela recensionen

 3. Vill läsa mera av Anna Karolina!
  Bokmalen, 14 juni 2016

  Bredden i boken tjusar. Komplexitet i relationer som vävs samman i bokens händelser som är både "vanlig" vardag och mörk kriminalitet. Svårt att lägga i från sig boken, man vill bara ha mera.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina