Green Kitchen Smoothies : Hälsosamma och färgglada smoothies att njuta av varje dag (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-09-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Eva Andreasson
Medarbetare
Frenkiel, David (foto)
Dimensioner
216 x 166 x 19 mm
Vikt
489 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789113073521
Green Kitchen Smoothies : Hälsosamma och färgglada smoothies att njuta av varje dag (häftad)

Green Kitchen Smoothies : Hälsosamma och färgglada smoothies att njuta av varje dag

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-09-13

Slutsåld

Smoothies har de senaste åren blivit omåttligt populära då många människor letar efter ett mer hälsosamt sätt att leva. Packad med frukt och grönsaker ökar en smoothie snabbt din energi och du får i dig mängder med fibrer och en hel del värdefulla antioxidanter på bara ett kick. I Green Kitchen Smoothies delar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl med sig av 50 av sina favoritrecept med massor av nya och spännande idéer.

Först beskrivs vilken basutrustning du behöver och vilka trix som får fram det bästa i din smoothie. Sedan följer omkring 50 vete- och sockerfria smoothies alla fyllda av energi. Här finns enkla smoothies, med bara tre till fem ingredienser, före-träning-smoothies, frukostidéer, energizers, desserter och en hel del smoothies i olika lager och texturer vilket gör dem till så mycket mer än bara en drink. David och Luise ger oss också sina bästa recept på hur vi kan göra vår egen nötmjölk, nötsmör, granola och müsli.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Green Kitchen Smoothies : Hälsosamma och färgglada smoothies att njuta av varje dag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin bok med bra recept
  Daniel Cederqvist, 3 augusti 2021

  Utmärkt "kokbok" för just smoothies men även några andra saker som müsli. Boken har annorlunda recept, ofta med både grönsaker, bär och frukt. Recepten kan nog uppfattas av många som goda att tillreda bara som de är, men kan också användas för inspiration. Det jag saknar är fler "onyttiga" smoothies av dessertkaraktär. Alla är inte inne på hälsospåret. Men det finns här även någon sådan variant med nötcremé, men jag hade gärna sett fler.

  Jag har inte hunnit prova själv då min Wilfa ... Läs hela recensionen

 2. Rekommenderad receptbok!
  CG , 11 december 2019

  Jag har lånat och kikat på rätt många receptböcker, men få böcker har jag provat så många recept i som den här. Alltså en ovanligt bra receptbok enligt mig. Den var inspirerande, snyggt upplagd (förklarar vad deras smoothies är bra för) och goda recept som oftast kändes enkla. Själv har jag särskilt sparat och fortsatt göra receptet för nötsmör och en kardemumma-kvälls-smoothie (för bättre sömn). Fanns även en "barnens gröna" och blåbärs/nötsmör-smoothie som jag gillade. Rekommenderas!

 3. Smoothie-bonanza
  Maja, 11 september 2017

  En bok med stor variation på recepten. Att en bok med endast smoothies blir upprepande är inte sant. Denna bok med nytänkande och fräscha smoothies är precis vad du behöver varje dag! Varje sida ger inspiration till att prova fler recept.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna