Hemmet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2018-05-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Åhlander, Pär (form)
Dimensioner
177 x 110 x 22 mm
Vikt
195 g
SAB
Hc
ISBN
9789113073897
Hemmet (pocket)

Hemmet

(40 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-05-15
89
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Välkommen till Hemmet en kuslig berättelse om kärlek, vänskap och den största skräcken av alla: att förlora kontrollen över sig själv. När Joel äntligen lyckas ordna en plats åt sin mamma på demensboendet Tallskuggan tror han att det värsta är över i själva verket har det knappt börjat.

Mats Strandberg fick sitt stora genombrott med Engelsforstrilogin, som han skrev tillsammans med Sara Bergmark Elfgren. Rysaren Hemmet har hyllats av såväl kritiker som läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hemmet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd!
  Carin, 20 november 2023

  Så bra som alla av Mats Strandbergs böcker. Stor igenkännings faktor då jag har besökt grannar och släktingar på äldreboenden.

 2. Vill inte bli gammal

  Mats Strandberg fortsätter att imponera genom att göra de mest vardagliga sakerna till ens värsta mardrömmar. Vill aldrig hamna på ett äldreboende efter detta! Lättlast och fantastiska beskrivningar!

 3. Bladvändare
  Jens Nordin, 10 juli 2018

  Verkligen en bladvändare. Fastnade redan vid första kapitlet vilket inte sker ofta för mig. Dock inte så "skrämmande" som jag hade hoppats. Men superbra. Rekommenderas starkt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg