STHLM Grotesque (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
STHLM (del 2)
Antal sidor
438
Utgivningsdatum
2017-10-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
216 x 140 x 30 mm
Vikt
617 g
SAB
Hc
ISBN
9789113074092
STHLM Grotesque (inbunden)

STHLM Grotesque

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-10-04
193
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Guldkocken är galan för alla som räknas i Stockholms krogvärld - och journalisten Solveig Berg är på plats. Men kvällen slutar i kaos. Hennes chefredaktör blir skjuten av en okänd gärningsman.

Polisen leds in på ett villospår och Solveig tvingas ut på en farlig jakt på sanningen. Hon konfronteras med mörka krafter i lyxkrogarnas slutna rum. Ju djupare hon gräver, desto farligare blir det.

Skandalfotografen Lennie Lee är tillbaka i Stockholm efter att ha varit borta i tre år. Han befinner sig på botten, men får en oväntad chans att återta sin förlorade plats i rampljuset - om han spelar spelet rätt.

STHLM Grotesque är en fristående fortsättning på STHLM Confidential, Hanna Lindbergs internationellt uppmärksammade debut. Arenan är denna gång den glittriga krogvärlden där jakten på status överskuggar allt. Det är en modern thriller om att fly sitt förflutna för att bli någon annan i ett samtida Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. STHLM Grotesque
 2. +
 3. STHLM Confidential

De som köpt den här boken har ofta också köpt STHLM Confidential av Hanna Lindberg (pocket).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av STHLM Grotesque. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Villivonkansbooks (Örebro), 27 oktober 2017

  Alla som räknas i Stockholms krogvärld är på plats när det är dags för galan Guldkocken. Så är även journalisten Solveig. Kvällen avslutas i kaos då hennes chefredaktör plötsligt blir skjuten av en okänd gärningsman.
  Sthlm Grotesque är en fristående uppföljare på Sthlm Confidential, som var författarens debutroman. Jag har inte läst Confidential, så karaktärerna är helt nya för mig. Det går ändå lätt att komma in i boken, relativt snabbt har jag fått ett hum om karaktärerna. Det är ett h... Läs hela recensionen

 2. Rekommenderas starkt
  Christina, 26 oktober 2017

  Har sträckläst (i stortsett)Hanna Lindbergs andra bok Sthlm Grotesque. Så spännande. Hade svårt att lägga den ifrån mig. Gillar karaktärena, och miljöerna. Välskriven och detaljbeskrivande, och framför allt en mkt spännande handling. I fortsättningen kommer Nobelmuseet för mig att vara förknippat med Sthlm Grotesque. Rekommenderas starkt. Ser fram emot en tredje deckare med journalisten Solveig.

 3. Spänning, smart intrig och intressanta karaktärer!
  Josskito, 14 oktober 2017

  Wow! Stämningen sätts från första sidan. Hanna Lindbergs Sthlm Grotesque är skickligt skriven med en grymt smart intrig. Efter att ha läst hennes debut hade jag stora förväntningar. Och de uppfylldes verkligen! Författaren lyckas hålla spänningen från första kapitlet ända in till sista sidan och upplösningen.

  Karaktärerna är intressanta, komplexa och som läsare fattar man till och med tycke för de som egentligen inte är sympatiska. Jag tycker Lindberg är skicklig på att visa intrigen... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Hanna Lindberg

Bloggat om STHLM Grotesque

Bokvideo