Förlorat ansikte (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Amanda Paller (del 3)
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2017-04-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc
ISBN
9789113074979
Förlorat ansikte (pocket)

Förlorat ansikte

(41 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2017-04-13
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den unga flyktingen Tara får syra kastat i ansiktet. En man kör henne till sjukhuset men försvinner innan någon hinner se vem han är. Dådet tycks vara hedersrelaterat, men när Amanda Paller tar över polisutredningen anar hon att något annat ligger bakom attacken. Då händer det som inte får hända: Tara försvinner spårlöst från sitt rum på sjukhuset.

Förre polisen Magnus kommer ut från fängelset. Livet ligger i spillror. Det ljusnar när Felipe erbjuder honom ett jobb på bageri, men innan han vet ordet av befinner han sig mitt i en uppgörelse i undre världen.

Förlorat ansikte är den tredje boken i Anna Karolinas hyllade kriminalserie om Amanda Paller vid Västerortspolisen i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Förlorat ansikte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tempo och spänning
  Bokhyllaniskuggan, 16 februari 2021

  ❥ Recension

  Del tre om Amanda Paller.

  Börjar fullkomligt vidrigt och Anna Karolina har mig för tredje gången i sitt grepp. Hon har verkligen en förmåga att skriva berättelser med extremt driv. Precis som i de första två böckerna har flera olika händelser med varandra att göra och läsaren står helt ovetandes om hur. Allt knyts samman otroligt bra och det är en fröjd att följa de välkända karaktärerna i jakten på sanningen.

  Jag har fått höra av författaren att de... Läs hela recensionen

 2. Lite besviken på slutet annars väldigt spännande
  ElinsBokhylla , 17 november 2020

  Eftersom jag verkligen uppskattat de tidigare två delarna i serien om Amanda Paller, Stöld av Babian och Står Dig Ingen Åter av Anna Karolina så hade jag väldigt höga förväntningar inför tredje och sista delen, Förlorat Ansikte. Men tyvärr så blev jag väldigt besviken och hade hoppats på ett annorlunda slut men trots detta så var det en riktigt spännande bok.

  Bokens handling tar vid några år efter att förra boken tog slut och man hoppar rakt in i handlingen och karaktärernas liv. De... Läs hela recensionen

 3. Superbra
  Anette Svensson, 25 september 2018

  Var bara tvungen att läsa dem alla, så otroligt spännande. Det kändes nästan som om man var med. Sträckläsning är att rekommendera. Så köp hela serien.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina