Hjälp jag är utmattad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2018-04-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Möllersten, Lukas (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Möllersten
Dimensioner
217 x 138 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Dokb
ISBN
9789113080994
Hjälp jag är utmattad (inbunden)

Hjälp jag är utmattad

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-18
269
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Migränanfall som avlöser varandra. En bortdomnad ansiktshalva och ett rusande hjärta. Läkarbesök som aldrig leder någonvart. Kan det vara något fel på sköldkörteln? Varför vill jag bara sova men kan omöjligt vila mig pigg igen?

Det här är en berättelse om den nya folksjukdomen utmattningssyndrom. Erica Dahlgren och Clara Lidström har själva kraschat in i den berömda väggen - och är nu på väg tillbaka. Tillsammans har de skrivit en personlig och trösterik bok att hålla i handen för alla de som redan är, eller riskerar att bli, utmattade.

Med både sorg och humor berättar de om vägen dit och vägen tillbaka. Om varningstecknen som fanns men ignorerades. Om oro, ångest och vikten av återhämtning. De frågar sig vem man är när man slutat prestera, intervjuar experter och delar med sig av de metoder som de själva tycker varit till stor hjälp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjälp jag är utmattad
 2. +
 3. Innan väggen : en upplyftande bok om utmattning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Innan väggen : en upplyftande bok om utmattning av Anna Voltaire (häftad).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hjälp jag är utmattad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ganska platt och enkel bok, men en del goda råd
  Emelie , 9 september 2019

  En ganska övergripande och enkel bok. Går inte jättemycket på djupet. Personlig och beskriver författarnas liv, ganska övergripande. Jag hade velat ha mer djup.

  Dock mådde jag till viss del sämre av att läsa den, då den förutsätter dels att man har vänner och en fungerande familj, men även att man bor i närheten av Göteborg eller Stockholm. Många som bränt ut sig har just ensamhetsproblem och att man kanske inte har så mycket kompisar kvar. Vissa av råden i boken är just att ta hjäl... Läs hela recensionen

 2. Bra bok!
  Sofia Persson, 24 augusti 2019

  Efter att ha köpt och lånat flera självhjälpsböcker lånade jag hem denna från biblioteket, och den orkade jag läsa ut hela. Den är lättläst med korta avsnitt. Personlig med författarnas egna berättelser blandat med fakta från specialister. Tips på vad man kan göra för att må bättre, men inte en massa övningar som man känner att man "måste" göra innan man kan gå vidare och läsa nästa avsnitt. Även ett kapitel där de anhöriga berättar hur det varit för dem. Bok som rekommenderas om du är utmattad eller bara vill veta mer!

 3. UTMATTAD VEM ÄR INTE DET
  Bettan , 12 september 2018

  Att det kan gå så långt i dagens samhälle. Politiker måste börja ta sitt ansvar. Anställ mer personal så slipper folk gå in i väggen som de i denna bok. Folk orkar inte längre. Börja tänk.
  Väldigt bra bok

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna