Hannus jordiga : vegetariska recept från min köksträdgård (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2018-03-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Möllersten, Lukas (form) / Sarenström, Hannu (foto)
Dimensioner
270 x 195 x 20 mm
Vikt
777 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789113081267

Hannus jordiga : vegetariska recept från min köksträdgård

(12 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-03-02

Slutsåld

Följ med trädgårdsinspiratören och tv-personligheten Hannu Sarenström in i hans charmiga kök. Här djupdyker han i sommarens alla härligheter och trollar fram fantastiska måltider av allt det odlade. Från försommarens förväntansfulla tid, med sättpotatis, sparris och gratismat i form av ramslök, kirs och nässlor. Vidare till högsommarens soliga grönsaksland, mat med inspiration från många kontinenter men förenade av svensk sommar hett och milt, doftande och längtansfullt. Vi landar i den mogna sensommaren, det är skördefest och pumporna sväller. Rovor, svartkål och rostade kronärtskockor på glödbädd.

Inget ska fattas när Hannu bjuder till bords. Han är känd för sina vackra och inspirerande dukningar som även här ramar in maten. Välkommen till en fest för alla sinnen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hannus jordiga : vegetariska recept från min köksträdgård. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inget unikt
  Framtiden, 17 februari 2022

  Fina bilder och boken är inte dålig, men inte så speciellt innehåll nu när det finns så många vegetariska kokböcker. Dessutom finns mycket motsvarande information fritt på internet.

 2. Bra val

  Även om man inte följer recepten slaviskt så ger de inspiration till andra rätter. En bra bok om man vill förändra sina matvanor.

 3. Mysig
  Malina, 13 juni 2018

  Perfekt för att få inspiration till vegetarisk mat/idéer och sätter i gång ens egen kreativitet i köket. Vackra bilder och miljöer - perfekt som present!

 4. Fantasiframkallande
  - (Växjö), 8 maj 2018

  Helt underbara bilder som förhöjer bokens värde . Blir inspirerad att pröva flera av recepten omedelbart . En vacker bok som skapar fantasi hos läsaren .B.T.

 5. Härlig kokbok
  Torborg , 30 april 2018

  Vacker bok med läckra bilder som recept. Rekommenderas till alla som är nyfikna på mer grönt. Mums mums mums mums!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Hannu Sarenström

 • Det nya trädgårdslandet : om att odla grönsaker, blommor och sig själv

  Hannu Sarenström

  "Att odla grönsaker är det roligaste och mest kreativa jag vet. Och när jag upptäckte att jag var självförsörjande på de godaste och mest näringsrika grönsakerna blev odlandet sensationellt." Hannu Sarenström har bytt land. Efter många å...

 • Trädgårdsromanser : mina bästa stunder, sorter och recept

  Hannu Sarenström

  ... boken har mycket att erbjuda såväl nybörjare som erfarna odlare - och matälskare. BTJ Betyg 5 av 5. Hannu Sarenström är en av våra mest inspirerande mat- och trädgårdsprofiler. Han har en sällsynt förmåga att förundras inför det odlade, i allt...