Den åttonde dödssynden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (263.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Cohen
Utgivningsdatum
2017-08-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113081861
Den åttonde dödssynden (ljudbok)

Den åttonde dödssynden Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-08-01

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nora är en lyckad krönikör, författare och föredragshållare, av den där sorten som uppmanar sina läsare och åhörare att alla kan bli lyckliga och lyckade om de bara tar tag i sitt liv och anstränger sig.

Det gjorde hon nämligen själv efter en olycka tio år tidigare, när hon föll i ett trapphus från sjunde våningen och nästan förlorade livet, ett tillfälle hon fortfarande bara har luddiga minnen av.

Nu bor hon med sin man Frank och deras två barn i den pampiga Domarvillan i ett villakvarter där Nora varje år ordnar en storslagen fest för alla grannar där hon riktigt kan glänsa i allas uppmärksamhet. Men en dag flyttar Klara in i huset mittemot och ordningen i idyllen störs.

När Nora i samma veva sätter i gång med att skriva ännu en bästsäljare - om dödssynderna - möts hon oväntat av en rad problem och besvär, och sakta men säkert börjar hennes förflutna komma i kapp henne.

Långsamt växer hennes misstanke om att det som hände för tio år sedan kanske inte var en olycka.

Den åttonde dödssyndenär en spänningsroman om lyckliga fasader och saker vi vill dölja, om mänskliga tillkortakommanden och fasansfulla hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecka Edgren Aldén