Ögonvittnet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Morden i Lerviken (del 1)
Antal sidor
402
Utgivningsdatum
2018-04-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
30 x 215 x 135 mm
Vikt
597 g
SAB
Hc
ISBN
9789113083131
Ögonvittnet (inbunden)

Ögonvittnet

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-05
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ett brutalt mord har begåtts i pittoreska fiskeläget Lerviken vid Öresund. En kvinna har avrättats och fått sina ögonlock upptejpade. Mordet sker dagen efter att Harriet Vesterberg flyttat in i sin pappas hus, ett stenkast från brottsplatsen. Plötsligt är Lerviken långt från den idyll där hon tillbringade sin barndoms somrar. Harriet har precis lämnat Stockholm och en havererad kärleksrelation bakom sig för en nystart som utredare hos polisen i Landskrona. Men hon förstår snabbt att hon inte är så välkommen på stationen som hon hade önskat och att hennes idéer inte uppskattas. Hon bestämmer sig för att gå sin egen väg, men den leder in henne på ett spår som hon snart desperat ångrar att hon började följa. Kan mördaren vara någon hon känner?

Ögonvittnet är en tempofylld och spännande deckare som utspelar sig i Öresundstrakten, med en smart, rolig och ofullkomlig hjältinna som huvudperson.
»Nyskapande, skruvat och spännande.« Ur nominering till Årets deckardebut för Stockholm Psycho.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ögonvittnet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. bra deckare
  @bettan_bokprataren (Örebro), 20 juli 2019

  Ögonvittnet har ett högt och rappt tempo, med stor spänningen och gott om twister som gör att du bara måste läsa lite till och lite till för att få veta....vem vad och varför?

  Dessutom så skrivs boken med glimten i ögat och med en hel del humoristiska undertoner, det gillar jag.
  Anna har lyckats på ett otroligt bra sätt med det jag ofta upplever fattas hos många spänningsförfattare, hon har förmågan att sy ihop berättelsen och slutet blir allt annat än vad jag förväntat mig. Läs... Läs hela recensionen

 2. Underhållande deckare
  Villivonkansbooks, 30 april 2018

  I det pittoreska fiskeläget Lerviken vid Öresund har ett brutalt mord begåtts. En kvinna har avrättats och fått sina ögon upptejpade. Mordet sker dagen efter att Harriet Vesterberg flyttat in i sitt hus. Huset ligger bara ett stenkast ifrån brottsplatsen. Harriet har lämnat Stockholm och en kraschad kärleksrelation för en nystart som utredare hos polisen i Landskrona.
  🐴
  Harriet är en karaktär som jag genast fattar tycke för. Hennes nya tjänst som utredare välkomnas inte med öp... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 23 april 2018

  "Ögonvittnet är en tempofylld och spännande deckare som utspelar sig i Öresundstrakten, med en smart, rolig och ofullkomlig hjältinna som huvudperson." Så står det om boken på bokförlagets hemsida, och det tycker jag är en mycket bra beskrivning av boken.

  Boken är lättläst, spännande, inte helt förutsägbar, och har en del humor i sig. Jag gillar huvudpersonen, och läser gärna fler böcker om henne.

  Ögonvittnet är en avslutad historia, men det finns ändå en liten cliffhange... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Bågstam

 • Skuggspelet

  Anna Bågstam

  En kvinna har försvunnit under märkliga omständigheter. Allt tyder på att hon blivit kidnappad. Snart flyter ett lik i land i det lilla fiskeläget Lerviken i Öresund. Offret har frätskador och går inte att identifiera. Vem försöker sopa igen spåre...

Bloggat om Ögonvittnet