Till minne av en villkorslös kärlek (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
551
Utgivningsdatum
2018-08-24
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
SAB
Hc
ISBN
9789113084534
Till minne av en villkorslös kärlek (inbunden)

Till minne av en villkorslös kärlek

Inbunden Svenska, 2018-08-24
195
Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sex år efter Torka aldrig tårar utan handskar, som tog Sverige med storm, återkommer Jonas Gardell med en stor, episk roman.

Till formen en släktkrönika om den bortglömde författaren Jonas Gardell och hans familj. En familj som nog är bra på många sätt, men den tror inte på svaghet. Och kring sina hemligheter och icke önskvärda sanningar bygger man legender.

Men främst är Till minne av en villkorslös kärlek ett oemotståndligt kvinnoporträtt av Jonas Gardells mor, Ingegärd Rasmussen. Den excentriska frikyrkodottern, född i mitten av 1920-talet och kringskuren av sin tids alla begränsningar för kvinnor, som går till storms mot hela världen med stridsropet: jag måste vara fri!

Ingegärd lierar sig med Bertil, en framtidsman i 1900-tals Sverige, ett land i snabb förändring. Två drömmare som ska erövra världen.

När yngste sonen Jonas föds är Ingegärd nära att dö. Men när hon ligger med spädbarnet på sitt bröst och ser in i den nyföddes ögon förstår hon att för den här hjälplösa krakens skull måste hon fortsätta leva. Där och då bildar modern och sonen ett förbund som de aldrig ska bryta.

Till minne av en villkorslös kärlek är en episkt böljande roman om solidaritet och svek, skriven med humor och livsglädje och en smärta så stor att den får verkligheten att spricka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Till minne av en villkorslös kärlek
  2. +
  3. Drömdagboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömdagboken av Agneta Sjödin (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Till minne av en villkorslös kärlek