Så lärde jag mig att älska min kropp (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2018-05-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Dokb,Lz Nilsson, Linda-Marie
ISBN
9789113084602
Så lärde jag mig att älska min kropp (inbunden)

Så lärde jag mig att älska min kropp

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-05-09
175
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Linda-Marie Nilsson lade upp en bild på sig själv i bikini blev det en världsnyhet. Kroppsaktivismen eller kroppspositivismen handlar om att alla har rätt till sin kropp och om att vara nöjd med sin kropp som den är, trots samhällets skeva ideal.

Med hashtaggen #allastorlekarärvackra fortsätter hon att inspirera sina följare. Alltid med en stor portion humor, som i klippet där hon testar produkter för att låren inte ska gnida mot varandra.

Eller när hon listar "50 saker som tjocka är trötta på att höra".

Att hennes budskap behövs är det många som vittnar om. Bland hennes många fans hittar vi de unga tjejerna som inte vågar klä om på gympan men även äldre kvinnor som aldrig visar sig i baddräkt på stranden. Föräldrar söker också hennes råd kring hur de ska prata kroppsideal med sina barn.

Nu har Linda-Marie Nilsson skrivit en peppande och inspirerande självhjälpsbok för att hjälpa fler att älska sig själva. Hon delar generöst med sig av sin egen historia men ger också massor av konkreta tips, allt från hur man hittar rätt kläder till hur man hanterar kroppshat på nätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Så lärde jag mig att älska min kropp
 2. +
 3. Du är inte ensam - BOK SIGNERAD AV JOAKIM LUNDELL

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Så lärde jag mig att älska min kropp. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Suverän!!
  Fia , 24 maj 2018

  Kan vara den absolut bästa bok jag har läst. Alla borde läsa den, allra helst kvinnor!! Jag önskar bara att den hade funnits när jag var yngre.

 2. Viktig bok!
  Emma C Johansson, 23 maj 2018

  En bok med stor igenkänning. Linda-Marie skriver om sin egen uppväxt som om det vore min egen. Om hur man matats med att tjock är något fel och negativt. Boken är lättläst och i den finns massa bra tips om hur man börjar lära sig att tänka på ett annat sätt om sin kropp. Det är en bok som alla skulle läsa, oavsett kroppsform/kön.

 3. Tänkvärd!
  Mia, 23 maj 2018

  Borde läsas av alla, speciellt kvinnor och flickor. Så många år och så mycket tid och pengar och tankar man lagt ner på att försöka passa in i en norm som knappt finns på riktigt ens numera när tom fotomodellerna är retuscherade ! Ist för att acceptera den kropp man har och glädjas pt det som fungerar med den 🙏🏻🤗

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Så lärde jag mig att älska min kropp