Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2019-03-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
234 x 160 x 24 mm
Vikt
467 g
SAB
Dofa
ISBN
9789113088518
Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren (inbunden)

Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-03-08
229
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur tar man hand om sig själv efter månader med otillräcklig sömn? Hur orkar man med att vara en bra förälder till en treåring som trotsar? Hur förlåter man sig själv när man inte orkar som man borde? Och vad är ens en "bra" förälder?

Studier visar på paradoxen: att bli förälder, det kanske största och lyckligaste som kan hända en, verkar för många följas av en minskad livskvalitet, åtminstone kortsiktigt. Många upplever också att det saknas utrymme i föräldraskapet för andra känslor och upplevelser än lycka, njutning och prestation.

Det finns gott om böcker som försöker lösa utmaningar hos barnet, till exempel med sömn och trots. Men den här boken riktar sig helt mot föräldrarnas mående, deras känslor och reaktioner. Författarna koncentrerar sig på allmängiltiga problem i vardagliga situationer där de flesta som har små barn känner igen sig. Här får man såväl personliga berättelser som teorier och dessutom konkreta verktyg för självhjälp: enkla beprövade övningar som ska underlätta för föräldrar att må bättre under småbarnsåren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren
  2. +
  3. Vad alla föräldrar borde få veta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad alla föräldrar borde få veta av Kajsa Lönn Rhodin, Maria Lalouni (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Må bra som förälder : psykologernas strategier för småbarnsåren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En god följeslagare på resan som förälder
    Emma, 24 september 2019

    Igenkänningsfaktorn är hög, boken gör att man känner sig sedd och förstådd dom förälder och förklaringarna tydliga (om än väl enkla, men tänker att det passar med föräldralivets hets). Olika kapitel med fokus på olika ämnen (sömn, stress, irritation, relation). Boken innehåller exempel och övningar för att kunna kartlägga och förändra. En god följeslagare på resan som förälder, rekommenderar den varmt.

Visa alla 1 recensioner