Så lärde jag mig att älska min kropp (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088723
Så lärde jag mig att älska min kropp (e-bok)

Så lärde jag mig att älska min kropp E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Linda-Marie Nilsson lade upp en bild på sig själv i bikini blev det en världsnyhet. Kroppsaktivismen eller kroppspositivismen handlar om att alla har rätt till sin kropp och om att vara nöjd med sin kropp som den är, trots samhällets skeva ideal.

Med hashtaggen #allastorlekarärvackra fortsätter hon att inspirera sina följare. Alltid med en stor portion humor, som i klippet där hon testar produkter för att låren inte ska gnida mot varandra.

Eller när hon listar "50 saker som tjocka är trötta på att höra".

Att hennes budskap behövs är det många som vittnar om. Bland hennes många fans hittar vi de unga tjejerna som inte vågar klä om på gympan men även äldre kvinnor som aldrig visar sig i baddräkt på stranden. Föräldrar söker också hennes råd kring hur de ska prata kroppsideal med sina barn.

Nu har Linda-Marie Nilsson skrivit en peppande och inspirerande självhjälpsbok för att hjälpa fler att älska sig själva. Hon delar generöst med sig av sin egen historia men ger också massor av konkreta tips, allt från hur man hittar rätt kläder till hur man hanterar kroppshat på nätet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »