24 goda gärningar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (161.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2018-11-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089287
24 goda gärningar (ljudbok)

24 goda gärningar (ljudbok)

(7 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-23
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Emma förlorar sin man på julafton. Två år senare har hon fortfarande svårt att finna mening i tillvaron. Det dåliga samvetet gnager i henne, fanns det något hon kunde ha gjort för att rädda honom?

På väg hem en kväll stöter hon ihop med en äldre man som har irrat bort sig i snöstormen. Hon bestämmer sig för att försäkra sig om att han kommer hem välbehållen. Den kvällen föds en idé hos Emma. Hon ska utföra 24 goda gärningar. En för varje dag fram till julafton.

Från att oftast vara ensam möter Emma under dessa vintriga dagar en mängd människor som sakta börjar förändra hennes tillvaro. Men är hennes goda gärningar tillräckliga för att mota bort mörkret som bosatt sig inom henne? Hur kommer hennes liv se ut när hon vaknar på julafton?

24 goda gärningar är en varm, allvarlig och romantisk berättelse om hur ensam julen ibland kan kännas och hur svårt det kan vara att gå vidare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Fagerlund

  • Med hälsning från Båstad

    Jenny Fagerlund

    Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina konspirerande kollegor och flytta till London för att börja ett nytt jobb på ett av Europas största livsstilsmagasin. Hon har jobbat hårt för att nå hit och även hennes annars så svårimponerade mamma verk...

  • Ett litet steg på vägen

    Jenny Fagerlund

    Ibland måste man resa bort för att hitta hem. Stella arbetar som koordinator på en reseförmedling och trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Hon är ensamstående mamma, och sjuåriga sonen Felix har det ...

Bloggat om 24 goda gärningar