24 goda gärningar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Årstidssviten (del 2)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2018-11-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113089287

24 goda gärningar Ljudbok

(49 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-23

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Emma förlorar sin man på julafton. Två år senare har hon fortfarande svårt att finna mening i tillvaron. Det dåliga samvetet gnager i henne, fanns det något hon kunde ha gjort för att rädda honom?

På väg hem en kväll stöter hon ihop med en äldre man som har irrat bort sig i snöstormen. Hon bestämmer sig för att försäkra sig om att han kommer hem välbehållen. Den kvällen föds en idé hos Emma. Hon ska utföra 24 goda gärningar. En för varje dag fram till julafton.

Från att oftast vara ensam möter Emma under dessa vintriga dagar en mängd människor som sakta börjar förändra hennes tillvaro. Men är hennes goda gärningar tillräckliga för att mota bort mörkret som bosatt sig inom henne? Hur kommer hennes liv se ut när hon vaknar på julafton?

24 goda gärningar är en varm, allvarlig och romantisk berättelse om hur ensam julen ibland kan kännas och hur svårt det kan vara att gå vidare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 24 goda gärningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feelgood när den är som bäst!
    -, 25 oktober 2023

    Så underbart trevlig och avstressande att lyssna på! Tack Jenny

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Fagerlund