Mitt hjärta är ditt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Maria Wern (del 20)
Antal sidor
362
Utgivningsdatum
2019-03-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
235 x 160 x 28 mm
Vikt
640 g
SAB
Hc
ISBN
9789113091921
Mitt hjärta är ditt (inbunden)

Mitt hjärta är ditt

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-03-06
206
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Vems är tältet på Norderstrand? Från sitt fönster ser ett medelålders par en man sätta upp ett tält nära vattnet. Han kommer dit ofta, varje gång med en ny kvinna vid sin sida. Är de där frivilligt? Maria Wern har fullt upp med ett försvinnande. Hjärtsjuka Cecilia har varit borta i flera dagar utan sin medicin att hitta henne är en kamp mot klockan. Tyvärr ökar listan på misstänkta ju fler de förhör.

Marias kollega Per Arvidsson har drabbats av en tragedi. Hans sexåriga dotter Wilma är svårt sjuk. Om hon inte får ett nytt hjärta kommer hon inte att överleva. Det får Arvidssons exfru att överväga andra och olagliga sätt att hålla sin dotter vid liv. Trådarna knyts överraskande samman och Maria Wern inser att den hon letar efter hela tiden befinner sig ett steg före. Kommer hon att ta reda på sanningen innan det är försent?

Anna Jansson binder ihop det bästa av gotländsk miljö och spännande deckarhistoria, så gör dig redo för en ny pulshöjande berättelse med Maria Wern i huvudrollen.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mitt hjärta är ditt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ännu en Jansson
  ALP, 23 juni 2020

  Ser varje år fram emot en ny deckare av Anna Jansson, men denna håller inte riktigt måttet. Glömda mobiler, onödiga risktaganden och ren tur får historien att halta.

 2. Mitt hjärta är ditt
  maj-britt westin, 26 mars 2019

  En mycket fängslande och intressant bok. Ämnet är högaktuellt i frågan om vikten av att donera organ. Den innehåller många etiska dilemman som kan vara svåra att ta ställning till. Men hur tänker vi när det gäller oss själva. Hur långt är vi egentligen beredda att gå? Jag har läst alla Annas böcker och den här tillhör absolut en av favoriterna. Väntar med spänning på hennes nästa bok. Mitt hjärta tillhör absolut denna författare

 3. Maria Wern - Gotlands bästa polis
  @bettan_bokprataren (Örebro), 14 mars 2019

  I Anna Janssons senaste bok, Mitt hjärta är ditt får du det bästa från Gotland och dessutom en spännande deckarhistoria. Som vanligt leverera Anna, en ny bra berättelse som tar upp ett viktigt ämne och såklart med Maria Wern i huvudrollen.

  Intrigen i boken har stora likheter med de tidigare böcker i serien, och följer samma mönster. Jag får det jag förväntar mig och det kan också vara en trygghet, Maria Wern är och förblir Maria Wern. Den har en viss spänningsnivå och är absolut unde... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson