Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2019-09-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Ljungström, Calle (form)
Dimensioner
178 x 110 x 17 mm
Vikt
152 g
SAB
Oaa,Do
ISBN
9789113092393
Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation (pocket)

Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2019-09-11
69
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Idag är förutsättningarna för att möta sitt livs kärlek bättre än någonsin. Ändå upplever många att de inte träffar rätt; de dejtar och tindrar men det händer bara inte. På samma gång kämpar många par med att hålla ihop och fördjupa sina förhållanden.

Samtalsterapeuten Daniella Gordon träffar såväl ofrivilliga singlar som par med trasiga relationer och hon uppmuntrar dem att jobba med sig själva. Det handlar om att kunna vara intim, både med sig själv och med sin partner - först då är en lycklig relation möjlig.

Utifrån sin gedigna erfarenhet delar Daniella Gordon med sig av viktiga insikter och praktiska metoder för hur man skapar en sann och varaktig kärleksrelation. Genom exempel med hög igenkänningsfaktor och mängder av praktiska övningar får vi lära oss att kommunicera bättre, bryta gamla mönster och våga vara sårbara.

Tillsammans med sin tidigare klient, journalisten Sofie Zettergren, har Daniella Gordon skrivit en livsbejakande och peppande bok för singlar som vill göra sig redo för kärleken. Men också för alla de par som strävar efter att fördjupa och förbättra den relation de redan har. Det handlar om konsten att välja rätt partner, men också om att i en relation kunna välja sig själv utifrån sina sanna behov. Först då kan relationen växa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation
 2. +
 3. Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge

De som köpt den här boken har ofta också köpt Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge av Klara Doktorow, Veronika Palm (inbunden).

Köp båda 2 för 273 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sjukt bra personutvecklingsbok!
  Emi, 20 november 2020

  Otroligt bra bok! Både för singlar, "it's complicated" och relationer. Man får massvis med övningar och självreflekterande frågor. Du sparar många timmars terapi genom att läsa/lyssna på boken. Du lär känna dig själv mer på djupet, inser hur du fungerar och varför du gjort de val du gjort tidigare.

  Rekommenderas!

 2. Lär känna dig själv genom att blicka innåt
  Erika Eckeskog Kalu, 21 september 2020

  En bok som alla, både singlar och sambos bör läsa för att lära känna sig själv och skapa trygga relationer. Bra övningar också att gå tillbaka till.

Visa alla 2 recensioner