Skuggspelet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Morden i Lerviken (del 2)
Antal sidor
412
Utgivningsdatum
2020-03-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 110 x 27 mm
Vikt
225 g
SAB
Hc
ISBN
9789113092867

Skuggspelet

(24 röster)  |   Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-03-11

Slutsåld

En kvinna har försvunnit under märkliga omständigheter. Allt tyder på att hon blivit kidnappad. Snart flyter ett lik i land i det lilla fiskeläget Lerviken i Öresund. Offret har frätskador och går inte att identifiera. Vem försöker sopa igen spåren efter sig?

Civilutredaren Harriet Vesterberg jobbar hårt för att hitta gärningsmannen. Samtidigt håller hon ett vakande öga på sin glömska pappa Eugen, och kämpar på med den vacklande relationen med advokaten Rikard, vars polerade yttre döljer en hemlighet. Parallellt med händelserna i Lerviken närmar sig ett politiskt toppmöte i Landskrona. Harriets chef Margareta inleder ett samarbete med en karriärlysten kommunalpolitiker, men Harriet misstänker att politikern har brunare värderingar än hon står för offentligt. Snart befinner sig Harriet i en desperat kamp mot klockan där hon står inför valet att bryta mot reglerna eller följa dem, med förödande konsekvenser som följd.

Skuggspelet är den andra fristående delen i Anna Bågstams deckarserie som utspelar sig i det lilla pittoreska fiskeläget Lerviken, med den roliga, bristfälliga, smygrökande civilutredaren Harriet i huvudrollen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Skuggspelet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, rolig och intrigfylld
  ElinsBokhylla , 28 november 2021

  Precis som i förra boken kommer man direkt in i bokens handling, vi slängs in direkt där förra boken slutade och det tycker jag verkligen om. Nu är det kanske inte så många läsare som gör som jag, att jag läser alla delar i serien efter varandra, och då kan jag tänka mig att det kan vara lite svårt att hänga med i början. Men som jag läser böckerna direkt efter varandra så tycker jag att det är skönt och lätt att hänga med när man dras in i handlingen direkt.

  Efter förra bokens clif... Läs hela recensionen

 2. Verkligen dålig bok
  Jóhanna, 6 november 2021

  Rörigt, men värst är Harriet. Hennes karaktär och hennes bästa kompis förstör boken. Vuxen kvinna som beter sig som en bortskämd 14-åring. URK! Kommer inte läsa fler av dessa böcker

 3. Ger mersmak
  Sussi, 20 maj 2021

  En feel-good deckare, lite snäll men ändå spännande och med en bra intrig. Vill gärna läsa mer så har köpt fler i serien.

 4. Ingen höjdare
  Inkri, 21 april 2020

  Det positiva var skåneskildringen. Beskrivningen av polisarbetet får jag hoppas inte stämmer med verkligheten - då tappar man förtroendet för den verksamheten,som verkligen behöver allt stöd. Intrigen och personskildringen rörig.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anna Bågstam