Det sista livet (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (336.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Adderley (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2020-04-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113093925
Det sista livet (ljudbok)

Det sista livet (ljudbok)

(72 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-02
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Dottern till VD:n för ett av Sveriges mest framgångsrika företag försvinner spårlöst i Karlstad. Hon tros vara mördad, men ingen kropp hittas.

Tio år senare vittnar FBI-agenten John Adderley i en uppmärksammad rättegång i Baltimore. I behov av en ny identitet kräver han att få bli placerad i Sverige, närmare bestämt i Karlstad. Staden han vuxit upp i, men inte besökt på tjugo år. John får ett nytt namn och ett jobb i cold case-gruppen som utreder det tio år gamla försvinnandet.

Det blir snart tydligt att Johns vilja att få komma till Karlstad och jobba med just det här fallet handlar om mer än att återse sitt barndoms Värmland. Samtidigt växer oron för att hans verkliga identitet ska röjas och han får allt svårare att balansera sina hemligheter.

Det sista livet är första delen i en ny kriminalserie om FBI-agenten John Adderley. Den har högt tempo, smarta cliffhangers och psykologiskt djup. I en klassisk Nordic noir-inramning får vi möta en huvudperson vi inte är vana vid att se i denna genre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Det sista livet