Villa Havsbris (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (229.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-06-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113098012

Villa Havsbris Ljudbok

(54 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-20

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tre personer sökes för renovering av anrikt kurhotell under två månader. Lön: boende och mat. Krav: du är händig och har ett lätt bagage

Sophie återvänder motvilligt till sin barndomsort Skepparkroken när hennes mamma dör. Huset hon har vuxit upp i det gamla kurhotellet Villa Havsbris, som Sophie trodde var sålt tillhör plötsligt henne. Planen att genast återvända till livet i Berlin ställs helt på ända.

Villa Havsbris, som har gått i arv i generationer och som under sin storhetstid fylldes av poeter och författare, är nu slitet och nedgånget. Sophie är fast besluten att sälja huset, det väcker alldeles för många minnen till liv. Eftersom hon själv inte är det minsta händig söker hon hantverkare som mot mat och husrum kan ge huset lite av sin forna glans tillbaka. Inom kort flyttar Isak, Martin och Katja in, alla i behov av en paus från sina vanliga liv. Till en början flyter allt på, men är deras bagage så lätt som de påstått?

Ella, den döva damen i grannhuset, har i alla år skött den stora trädgården som omger villan. Hon bär också på en tung hemlighet en hemlighet om Sophies familj. Ska Ella berätta vad hon vet för Sophie eller inte?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Villa Havsbris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bjärehalvön
    -, 8 februari 2022

    En härlig bok och roligt när man har en anknytning till platsen.

  2. Relationsberättelse
    -, 13 januari 2022

    Livet är inte alltid det man tror. Bra berättelse om det!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand