Villa Havsbris (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (219.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-06-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113098012
Villa Havsbris (ljudbok)

Villa Havsbris Ljudbok

(40 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sophie återvänder motvilligt till sitt barndomshem, det gamla kurhotellet Villa Havsbris, som hon fått ärva efter moderns död. Hon vill inte vara här längre än nödvändigt och planen är att återvända till karriären och livet i Berlin så fort hon bara kan.

Att sälja ett nedgånget kurhotell är inte det lättaste, och hon får rådet att renovera det. Hon sätter in en annons om arbetskraft och inom kort flyttar tre väldigt olika men arbetsvilliga personer in, alla i behov av en paus i tillvaron. Det visar sig efter ett tag att deras bagage inte är så lätt som de påstått, men i takt med att huset förändras, så förändras också människorna i det.

I grannhuset, bor Ella. En gammal dam som i alla år skött den stora trädgården som omger villan. Ella är döv, vilket tillät Sophies mor Mona att lätta sitt hjärta i hennes sällskap. Men Ella kan läsa på läppar, och utan att Mona förstått det, avslöjade hon den hemlighet som skulle ha följt henne i graven. Nu står Ella inför ett dilemma. Ska hon berätta vad hon vet för Sophie?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Villa Havsbris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bjärehalvön
    -, 8 februari 2022

    En härlig bok och roligt när man har en anknytning till platsen.

  2. Relationsberättelse
    -, 13 januari 2022

    Livet är inte alltid det man tror. Bra berättelse om det!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand