Ett litet steg på vägen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (188.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Årstidssviten (del 3)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2019-09-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113098982
Ett litet steg på vägen (ljudbok)

Ett litet steg på vägen Ljudbok

(56 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ibland måste man resa bort för att hitta hem.

Stella arbetar som koordinator på en reseförmedling och trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Hon är ensamstående mamma, och sjuåriga sonen Felix har det inte lätt i skolan, han brottas med utanförskap och får ofta skulden när något går fel.

När Joel, en managementkonsult, anlitas för att effektivisera företaget Stella arbetar på ställs allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till att resa runt och utvärdera hotell och upplevelser i Norden. Hennes första uppdrag blir att testa ett nytt koncept på det nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden.

Stellas första impuls är att tacka nej, men efter ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans tar de sig till fjällen. Kanske är det här avbrottet de båda behöver?

Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig feelgoodroman som doftar av multnande löv, bär och termosar fyllda med te.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett litet steg på vägen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Saknar djup
  -, 18 augusti 2021

  Berättelsen hade kunnat vara bra om författaren hade kollat upp mer fakta. Den saknar djup och är inte trovärdig-vilket drar ner den . Det är på inrådan av föräldrarna som en utredning om eventuell diagnos startas ( inte av skolan).
  En förälder som inte har ensam vårdnad får inte inblick i utredning om ett barn har en diagnos (som pappan i denna berättelse)
  Slutligen så är det inte något skamligt att ha en diagnos .

 2. Feelgood när den är som bäst!
  Jeanette, 6 december 2019

  Älskar barn, hundar, vackra miljöer och kärlek. Den här boken har allt det.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jenny Fagerlund