Dödslistan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Maria Wern (del 21)
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2020-03-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
SAB
Hc
ISBN
9789113101415
Dödslistan (inbunden)

Dödslistan

Inbunden Svenska, 2020-03-05
189
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 11.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tjugoåriga Agnes har utsatts för övergrepp under en lång tid. Hon anförtror sig åt en barnmorska som har startat en hemlig Facebookgrupp: Ullsaxen. Agnes berättar sin historia och äntligen finner hon förståelse.

Samtidigt börjar misstänkta men friade våldtäktsmän och sexförbrytare falla offer för en anonym mördare. Männen hittas nakna med namnet Erinya inristat i huden. Bredvid kropparna återfinns en ullsax som använts för att stympa dem.

Maria Werns kollega Jarita behöver genomleva ytterligare en rättegång, när männen som våldtagit henne överklagar domen till Svea hovrätt. Den här gången går en av männen fri, men det hade varit säkrare för honom att sitta fängslad.

Maria och hennes kollegor får förstärkning på stationen i form av Ragnarsson, även kallad Ragnarrök, från rikskrim på fastlandet. Men han försvårar arbetet och Maria Wern börjar misstänka att han skyddar någon, eller att han själv kan vara inblandad.

Dödslistan är det nya och spännande tillskottet i Anna Janssons omåttligt populära serie om Maria Wern, som 2020 firar tjugoårsjubileum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dödslistan
  2. +
  3. Mitt hjärta är ditt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mitt hjärta är ditt av Anna Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dödslistan