Snöängeln (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Charlotte von Klint och Per Berg (del 1)
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2021-01-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
216 x 144 x 28 mm
Vikt
472 g
SAB
Hc
ISBN
9789113101873
Snöängeln (inbunden)

Snöängeln

(27 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-01-13
239
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En pojke hoppar från en bro. En kvinna hittas mördad i sitt hem. En tonårsflicka försvinner spårlöst. De tre tragiska händelserna verkar först inte kopplade till varandra. Men Charlotte von Klint och Per Berg vid Umeåpolisen börjar se tecken på att allt hänger samman. Den gemensamma nämnaren stavas narkotika.

Medan vintern har ett fast grepp om Umeå och snötäcket växer allt högre, kämpar Per och Charlotte mot klockan. De måste ta reda på vem som är ansvarig för tragedierna som drabbat och fortsätter att drabba staden, och de måste till varje pris hitta den försvunna flickan - innan det är för sent.

Snöängeln är en spännande, tempofylld och uppslukande kriminalroman. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg är på många sätt varandras motsatser, men tillsammans bildar de ett oslagbart team.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Snöängeln
 2. +
 3. Bortom Dimön

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bortom Dimön av Mariette Lindstein (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Snöängeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tonårsbok ?
  läst mycket, 29 april 2021

  Boken började bra men blev sämre och sämre ju längre jag läste. Väldigt mycket klichéer och är verkligen polisen så här klumpig i sitt agerande? Författaren la stort fokus på tonårstjejer och jag tillhör kanske inte målgruppen för boken, kanske ska målgruppen snarare vara unga vuxna ?

 2. Fängslande i snömiljö!
  Jennifer, 13 april 2021

  Snöängeln utspelar sig i Umeå. En pojke hoppar från en bro. En kvinna hittas mördad i sitt hem. En tonårsflicka försvinner spårlöst. Även om händelserna verkar helt utspridda, blir det mer och mer klart att alla har en koppling till varandra. Polisen Charlotte von Klint, som har ett brokigt förflutet, tillsammans med polisen Per Berg är de som tar sig an fallet.

  Det är alltid kul att läsa böcker som utspelar sig i de mer norra delarna av Sverige och jag, som är Lulebo, gillar verklig... Läs hela recensionen

 3. Fängslande story

  Boken utspelar sig i Umeå där poliserna Charlotte von Klint och Per Berg sätts i arbete för att lösa ett fall. En pojke hoppar från en bro, en tonårsflicka försvinner spårlöst och en kvinna hittas mördad i sitt hem. Finns det någon koppling mellan dessa personer? Och kommer de hitta den försvunna flickan innan det är försent?

  Det här är den första delen om poliserna Charlotte och Per. Boken är lättläst, har ett bra tempo och bra driv framåt. Jag tycker att det är en bra story med fo... Läs hela recensionen

 4. Fängslande
  Norrland, 23 februari 2021

  Sträckläste den , kunde inte släppa boken, väntar med spänning på flera och hoppas på samma fängslande intriger och miljöer, älskar denna bok och även den förra.

 5. Rätt ordinär deckare
  @bettan_bokprataren (Örebro), 13 februari 2021

  Intrigen i sig fungerar rätt bra och är rätt smart men tyvärr tycker jag att innehållet dels är så likt många andra i samma genre. Vi bjuds på lite väl många tillfälligheter som blir lite väl tillrättalagda och som jag tycker får ta lite för mycket plats i boken. Men till slut knyts säcken ändå samman om än på för mig ett lite väl krystat sätt.

  Men vill du läsa en hyfsat spännande och underhållande deckare som dessutom är så där lättläst med ett språk som flyter på då rekommenderar ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anki Edvinsson