Dagarna, dagarna, dagarna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2020-09-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Davison, Anna (form)
Illustratör/Fotograf
Lincoln Fuentes
Dimensioner
198 x 143 x 28 mm
Vikt
374 g
SAB
Hc
ISBN
9789113102566
Dagarna, dagarna, dagarna (inbunden)

Dagarna, dagarna, dagarna

(18 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-23
234
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Bibbs ska precis fylla trettionio år. Samtidigt finns det andra som fyller tjugosex eller nitton. Trots att Bibbs saknar talang har hon varit känd ett tag, men det enkla livet håller på att glida henne ur händerna. Och hela tiden kommer det oväntade utgifter. Som hyran. Den fasta punkten har varit Baby, och Bibbs kan inte att förlåta sig själv för att hon missade att han ville göra slut. När han lämnar Bibbs ställs hon dessutom inför ett ultimatum: om hon vill ha kvar lägenheten måste hon betala 100 000 kronor, inom en vecka. Det är pengar hon inte har. För tio år sedan hade hon kunnat skaffa fram dem lätt. Nu tvingas Bibbs fatta extrema beslut där lögnerna till sist blir det enda med uns av sanning.

Tone Schunnessons nya roman efter den uppmärksammade Tripprapporter (2016) är en studie i framgång och undergång, beroende och svek, medialitet och osynlighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Dagarna, dagarna, dagarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Svår och lite löjlig
  Nora K. A, 14 februari 2021

  Snabbt tempo, bitvis svårt att särskilja vad som är karaktärens tankar och vad som händer henne på riktigt. Tvära kast mellan känslor & åsikter i boken. Detaljerade beskrivningar av prekära situationer. Lite smått löjlig bok. Nja..

 2. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 februari 2021

  Tone Schunnesson - Dagarna, dagarna, dagarna - Betyg: 3 av 5 - 📚 - En helt okej bok, läsvärd, men inte mer än så, och inte riktigt i min smak.

 3. Läsvärd med reservation
  Dag Kyndel, 5 november 2020

  Boken är läsvärd men lämnar inga bestående känslor. Jag skulle inte ge dem som gåva till någon. Antagligen läser jag om den så småningom för att testa om den tar bättre då.

 4. modig bok
  Yvonne Andersson, 3 november 2020

  Jag tycker att författaren på ett modigt och rättframt sätt får fram nutidens sätt att kunna leva i Stockholm. Känslan för hur hennes sätt att vara, utlämnande och berörande. Skulle vilja veta hur livet blev för huvudpersonerna i livet efter Slipgatan.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Tone Schunnesson

 • Tripprapporter

  Tone Schunnesson

  "Jag är hel. Jag är en perfekt maskin, Gud har rört vid mig och sett mig i min olycka och sagt åt mig att leva som jag gör för att jag är hans perfekta dotter. Jag rör mig genom livet med min ensamhet och min övergivenhet och jag är stolt och...

 • Päivät, päivät, päivät

  Tone Schunnesson

  "Minulla ei ollut varaa tulla jätetyksi." Bibsillä on kaikki pelissä: poikaystävä, asunto ja varsinkin oma ylpeytensä. Jottei menettäisi kaikkea yhdessä viikossa, hänen on haalittava jostain kasaan pieni omaisuus. Vielä vähän aikaa sitten rahan ha...