Tolv veckor med dig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2020-04-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Graves, Emma (form)
SAB
Hc
ISBN
9789113105529
Tolv veckor med dig (inbunden)

Tolv veckor med dig

Inbunden Svenska, 2020-04-30
189
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 19.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Linnéa har alltid gått sin egen väg. På dagarna jobbar hon för en välgörenhetsorganisation och på kvällarna Tinderdejtar hon killar i tjugoårsåldern. Killar som är lika rädda för att binda sig som hon själv är, trots att hon passerat trettio. Jacob är affärsjurist på en av Sveriges mest prestigefyllda byråer, och har siktet fast inställt på att bli delägare innan han fyller fyrtio. Stressen över jobbet är lika hög som den över att kollegornas skrivbord fylls av familjefoton medan hans eget gapar tomt.

Jacob och Linnéa träffas på ett bröllop som ingen av dem egentligen vill gå på. Trots deras uppenbara olikheter får de en överraskande het natt tillsammans. Båda återvänder hem med inställningen att de aldrig kommer att ses igen. Men några veckor senare upptäcker Linnéa att hon är gravid.

De bestämmer sig för att flytta ihop på prov, för att ta reda på om de vill bli föräldrar tillsammans. Men deras vitt skilda bakgrunder, vänner och familjer kommer inte att göra ett svårt beslut enklare. Det blir början på en sommar fylld av kulturkrockar, outtalade drömmar och känslor ingen av dem väntat sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tolv veckor med dig
  2. +
  3. Svärmodern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svärmodern av Moa Herngren (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tolv veckor med dig