Mitt hemliga liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2020-09-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
217 x 143 x 27 mm
Vikt
451 g
SAB
Hc
ISBN
9789113107387
Mitt hemliga liv (inbunden)

Mitt hemliga liv

(25 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-02
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur väl känner vi våra närmaste?

När Moas farmor går bort visar det sig att Moa har fått ärva hennes lägenhet på Södermalm i Stockholm. Inte nog med det, ansvaret för farmoderns kungspudel Iris har också landat på hennes axlar.

Lägenheten är sliten och fylld med gamla möbler och den sörjande hunden vill inte äta. Moas första tanke är att sälja lägenheten och ge Iris ett nytt hem. Men det som börjar som ett bekymmer blir snart hennes hemliga tillflykt. Sakta går det upp för Moa att det liv hon lever med pojkvännen Ruben egentligen går ut på att anpassa sig efter honom. I lägenheten börjar hon bygga upp ett eget liv, det liv hon egentligen vill leva, långt från andras krav.

Samtidigt dyker det upp brev och ledtrådar som visar en helt annan bild av farmodern än den Moa känt till. Snart inser hon att hon inte är den enda med hemligheter.

Mitt hemliga liv är en varm och fängslande berättelse om hemligheter som påverkar våra liv mer än vi inser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Mitt hemliga liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En riktig höjdare!
  läst mycket, 24 juni 2021

  Fick tag i denna bok av en slump,åh vilken tur ! Kunde inte släppa den ifrån mig och sträckläste. Lättläst men inte lättviktig utan jätteviktig! Tror nog att många skulle vinna på att tänka efter! Feelgood i dess rätta bemärkelse! Jag kände mig glad i hjärtat och i själen efter läsningen!

 2. Lättläst och charmig feelgood!
  Camilla (Linköping), 13 februari 2021

  Köpte den helt utan förväntningar och vilken härlig bok det visade sig vara! Lättläst och flytande om vardagsliv vilket gör historien lätt att referera till. Huvudpersonens känslor och upplevelser till partner, familj, kollegor och vänner flätas samman till en mycket varm och spännande berättelse, helt klart läsvärd bok om man gillar feelgood!

 3. Jenny Fagerlund har gjort det igen!
  Boktanten, 11 november 2020

  Wow vilken bok!
  Jag blev väldigt glad när jag fick frågan om jag ville läsa Jenny Fagerlunds senaste bok. Jag har tyckt mycket om de två av hennes tidigare böcker som jag har läst så förväntningarna var höga.

  Och jag blev inte besviken. Jag skrattar, gråter, blir arg, ledsen och förvirrad, allt i en enda röra.

  Boken är lättläst och Jenny Fagerlund är en mästare på att få till den varma och mysiga känslan som det ska vara i en bra feelgood. Henne målande sätt att beskriva... Läs hela recensionen

 4. En varm och härlig feelgood
  veronicas_bok_bak_liv, 23 oktober 2020

  I boken får vi träffa Moa som får ärva en lägenhet på Södermalm efter sin farmor och även hennes hund Iris. Moas första tanke är att sälja lägenheten då den är sliten och full av gamla möbler och pengarna ska användas för ett inköp av en nylägehnet tillsammans med sin pojkvän Ruben. Moa flyttar in i farmors lägenhet för att renovera den och ta hand om hunden då Ruben inte vill ha någon hund som skitar ner i deras gemensamma hem. Efterhand börjar Moa börjar trivas i lägenheten och samtidigt dy... Läs hela recensionen

 5. Mysig läsning!
  Villivonkansbooks, 30 september 2020

  Jenny Fagerlund är otroligt bra på att skriva varma romaner som fångar hjärtat och Mitt hemliga liv är inget undantag. Den känns som en varm och omhuldande mysig filt som man drar om sig när vinden viner och höstrusket pågår för fullt och som man aldrig vill krypa ur igen. Berättelsen om Moa som ärver sin farmors lägenhet är lättläst och har ett driv framåt som gör att den är svår att lägga ifrån sig innan hela boken är färdigläst. Jag gillar Moa, hon är en karaktär som är lätt att tycka om, ... Läs hela recensionen

 6. Feelgood när det är som bäst!
  Lollos bokhörna, 29 september 2020

  Jag älskade den här boken! Jenny har en förmåga att skriva så fängslade och med värme att det inte går att lägga undan boken när man väl börjat läsa. Underbara karaktärer och miljöer som beskrivs på ett väldigt målande sätt vilket gör att det känns som om det är mina vänner det handlar om.

  Jag fattar tycke för Moa, och att få se henne utvecklas under berättelsens gång. Hur hon blir starkare i att stå upp för sig själv och det hon vill. Men jag fattar även tycke för de äldre karaktäre... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Jenny Fagerlund