Den lilla bokhandeln i hamnen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (399.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den lilla bokhandeln (del 2)
Inläsare
Irene Lindh
Utgivningsdatum
2020-06-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789113108995
Den lilla bokhandeln i hamnen (ljudbok)

Den lilla bokhandeln i hamnen Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-22
141
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ett kärt återseende av Nina och några av karaktärerna från Den lilla bokhandeln runt hörnet. Jenny Colgans omåttligt populära böcker har nu sålt i en miljon exemplar i Sverige!

Den ensamstående mamman Zoe är i desperat behov av att fly Londons hektiska storstadspuls. Hon vill skapa ett nytt liv åt sig själv och sin fyraårige son Hari. När hon får ett tips av sin vän Nina om ett jobb som barnskötare åt en familj i de skotska högländerna nappar hon direkt. De tre barnen lever rövare i den stora men nedgångna herrgården vid vackra Loch Ness. Pappan är änkling och har inte ork att ta hand om dem. Men Zoe låter sig inte skrämmas. Hon har länge drömt om det lugna livet på landet. Det är dessutom en bonus att Nina behöver lite hjälp med sin bokbuss!

Zoe och Hari börjar sakta känna sig som hemma i det lilla samhället. Men är böcker, frisk luft och nya vänners omtanke nog för att läka den trasiga familj de kommit till?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den lilla bokhandeln i hamnen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Charmig bok
    Kim M. Kimselius, 24 juli 2020

    Ännu en charmig bok av Jenny Colgan. Jag fångades av den ensamstående mamman Zoe som lämnar London för att skapa ett nytt liv åt sig och sin fyraåriga son Hari. Hon flyttar ända till de skotska högländerna för att bli nanny åt tre barn på en nedgången herrgård vid den stora sjön Lock Ness där sjöodjuret döljer sig under ytan.

    Barnen är vana att få göra som de vill och även att varje nanny ger sig av efter en kort tid. Därför bryr de sig inte om att lära sig hennes namn, utan kallar h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Colgan