Ondskans ekon (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Konrad (del 3)
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2022-06-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ingela Jansson
Originaltitel
Tregasteinn
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
218 x 145 x 30 mm
Vikt
464 g
SAB
Hce
ISBN
9789113112787

Ondskans ekon

(12 röster)
Inbunden,  Svenska, 2022-06-22
259
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ondskans ekon är en gripande och hänsynslös roman om när det förflutna kommer tillbaka och hemsöker oss. Islands främsta deckarförfattare Arnaldur Indridason är tillbaka med en ny karakteristisk spänningsroman.

En kvinna hittas mördad i sin lägenhet i Reykjavik. På hennes skrivbord hittas en lapp med kriminalinspektör Konrads telefonnummer. Kvinnan hade tagit kontakt med honom strax innan sin död och bett om honom att söka efter det barn hon lämnat bort femtio år tidigare. Den nu pensionerade inspektören nekade henne hjälp, men driven av ånger börjar han göra efterforskningar för att förstå vad som hänt barnet. Spåren leder honom till en religiös sekt, där hemska händelser verkar ha utspelat sig. Ju mer han gräver i fallet, desto svårare får han att värja sig när det visar sig att spåren vävs ihop med smärtsamma minnen från hans eget förflutna och ekon av ondska från långt tillbaka i tiden.

Ondskans ekon är en stark bok om synder, skuld och ånger. Det är den tredje boken i serien om den pensionerade kriminalinspektören Konrad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arnaldur Indridason