Skulden man bär (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 8)
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2023-09-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
235 x 160 x 28 mm
Vikt
526 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789113115436

Skulden man bär

(70 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-18
269
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hjorth & Rosenfeldt tillbaka med den åttonde boken i serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman och poliserna på Riksmord som redan har sålt två miljoner exemplar.

Riksmord befinner sig i djup kris sedan en av kollegerna har avslöjats som seriemördare. Vanja Lithner kämpar för att rädda sin avdelning, när en kvinna i sextioårsåldern hittas mördad på en grisfarm utanför Västerås. Tecken tyder på att dådet är utfört med en speciell person i åtanke: kriminalpsykolog Sebastian Bergman.

Sebastian har under åren hjälpt Riksmord att lösa åtskilliga fall, men efter den senaste tidens händelser är han persona non grata. Blir hans återkomst Riksmords räddning eller fall?

Samtidigt hittas Tim Cunningham, en tidigare klient till Sebastian, död. Tim förlorade också ett barn i tsunamin 2004, men det visar sig finnas många frågetecken runt familjen Cunningham och den där julen för snart tjugo år sedan. Frågetecken som kanske Tims dotter Cathy kan räta ut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skulden man bär
 2. +
 3. Bestseller

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bestseller av Pascal Engman (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Skulden man bär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bakgrundsinformation
  Gaby Maria Josefsson, 12 april 2024

  Blev mycket besviken då sanningshalten i beskrivningen av vissa typer av människor var rena lögner. En spännande o bra roman där ska man kunna märka att man kollat noga med fakta innan man skriver för även om det är en uppdiktad historia känns den mer trovärdig o intressant om man märker att bakgrundsinformation är rätt

 2. Är det verkligen sista delen?
  Johan Nygren, 10 april 2024

  Har läst alla böcker i serien med stor behållning, och det är ingen idé att börja läsa någon annanstans än i början, med den första boken.

  Men att det är sista boken tror jag inte på. Med åtminstone två ordentliga cliffhangers kommer det alldeles säker någon form av fortsättning eller avknoppning.

 3. Turbulent på Riksmord
  Tofflan, 25 mars 2024

  Huvudpersonen Sebastian Bergman är komplex. Han är psykolog med vissa grava problem själv. Förutom den traumatiska upplevelsen att förlora ett barn i tsunamin är han sexmissbrukare. Den här gången ligger fokus på fallen, men även på Sebastians förlust av sin yngsta dotter. Här finns också ett och annat HBTQ-tema insprängt. Ett av dem har stor betydelse,

  Läs hela mitt omdöme om boken på
  https://tofflandel2.com/2024/03/09/skulden-man-bar/

 4. Sebastian Bergman
  Kerstin Simonsson, 9 februari 2024

  Så mycket mer än en deckare ,har läst alla 8 böckerna .Skulle gärna läsa flera ,men efter sista boken går det inte att skriva en fortsättning

 5. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 november 2023

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Skulden man bär, är den åttonde och sista delen i bokserien om Sebastian Bergman och poliserna på Riksmord, av författarparet Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt. Jag har läst alla böckerna i serien, och tyckt mycket om dom allihopa. Och denna boken var inget undantag, för den var precis lika bra som alla andra. Trist att det tydligen är den sista och avslutande boken i serien, för jag skulle väldigt gärna läsa mer om Sebastian, Billy, Vanja, och al... Läs hela recensionen

 6. Dags att lägga ner den här pensionsförsäkringen.
  Anders Södergren, 28 oktober 2023

  En deckare som inte är spännande, en huvudperson som blir blekare och blekare för varje bok, en handling som som blir allt mer osannolik och krystad...det senaste är att den döde dottern kanske lever och GISSA....HON RÅKAR KANSKE HA DYKT UPP I NÄRHETEN AV SEBASTIAN TADA!!! Fantastiskt fånigt blir det. Lägg ner.

 7. Vill ha mer!
  Bokhyllaniskuggan, 6 oktober 2023

  ❥ Recension: SOM jag har väntat och längtat efter den här boken! En favoritserie som jag har följt sen första boken kom 2010 och nu är den slut. Eller? Författarna driver mig till vansinne nu för det här ska vara den avslutande boken i serien men med detta vansinnigt spännande och öppna slut finns det möjlighet till mer framöver ifall de får feeling. Hoppas! Gaaah!

  När det gäller den här bokserien är kriminalfallen teamet jobbar med sekundära för mig, det allra bästa och mest ... Läs hela recensionen

 8. Nja
  Anita Andersson, 3 oktober 2023

  Har läst alla böckerna och väntade och längtade till bok 8 men blev besviken då det inte infann sig någon spänning som i de andra utan mest lite frågetecken och ett slut som gjorde att man vill veta hur det går med Sebastian och de andra karaktärerna.
  Så enligt mig så var det här den minst bra av alla åtta tyvärr.

 9. Fantastisk
  Amanda, 29 september 2023

  Mycket spännande story jag kunde inte lägga ifrån mig boken! Det enda negativa är att det var sista delen, jag vill ha mer!

 10. Dessa författare är bara bäst
  Helena Berg, 29 september 2023

  Boken är superb. Har tidigare läst de sju böcker som skrivits av dessa författare om Sebastian Bergman. Jag hoppas verkligen att de skriver bok nummer 9.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av författarna