Syndoffer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jennifer Sundin (del 1)
Antal sidor
450
Utgivningsdatum
2021-12-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
217 x 145 x 35 mm
Vikt
568 g
SAB
Hc
ISBN
9789113117003
Syndoffer (inbunden)

Syndoffer

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-12-01
249
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ingen har hört något. Ingen har sett något. Ändå har två personer blivit brutalt mördade i Torshammarskolans nyrenoverade bildsal. Utsänd av lokaltidningen råkar frilansjournalisten Jennifer Sundin kliva rakt in på brottsplatsen. Innan hon larmar tar hon närgångna bilder av de sargade kropparna.

Snart inträffar ytterligare ett mord i ett stillsamt radhusområde i närheten. Finns det ett samband? Handlar det om ett våldsamt svartsjukedrama eller uppgörelser i den undre världen?

Fallen väcker den gamla kriminalreportern inom Jennifer. De innebär också en chans att tjäna snabba pengar och att slippa tänka på sitt havererade privatliv. Hon är nyligen stelopererad och äter mer smärtstillande än hon borde. Hennes man har träffat en annan och lagt beslag på huset. Jennifer tvingas fly till sin pappas gamla båt vid Drömmarnas kaj, i Göteborg. Medan hon blir allt djupare indragen i mordgåtan kämpar hon för att vinna tillbaka sitt hem och sin älskade dotter.

Syndoffer är den första delen i spänningsserien om Jennifer Sundin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Syndoffer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kan rekommendera
  Vidar (Lind), 12 april 2023

  Jag läser inte deckare särskilt ofta för de är alltid samma, samma sak. Men den här var faktiskt bra och hade en intressant vinkel. Jag läste den lite då och då med vissa längre mellanrum när livet kom i vägen. Visst är det klyschigt med ännu en journalist i huvudrollen, Jennifer, det är alltid en journalist eller en snut i huvudrollen, och såklart har hon familjeproblem för det har de alltid.

  Men trots min motvilja gillade jag Jennifer en bit in, kanske för att jag relaterade till k... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 januari 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Syndoffer är författaren Jeanette Bergenstavs debutroman. Och jag tycker att det var en riktigt bra debut, och jag kommer definitivt läsa fler böcker av henne i framtiden. Så jag kommer att följa den planerade bokserien om journalisten Jennifer Sundin, och jag kan varmt rekommendera spänningsromanen Syndoffer.

 3. Läs boken!
  Kim M. Kimselius, 28 januari 2022

  Ända sedan jag läste den första boken av Jeanette Bergenstav är jag fast. Författaren har ett sätt att skriva som gör att det känns som om man är med i handlingen, man är där och upplever allt personerna gör.

  Att Jeanette dessutom är en förträfflig hundtränare och har god kännedom om hundars beteende gör boken ännu mer trovärdig.

  Att möta en ny huvudperson, denna gång även i ett nytt format, en deckare, var en mycket trevlig överraskning. Jag blev mer än nöjd med hur författ... Läs hela recensionen

 4. Riktig bladvändare!
  Kaffeläsaren, 21 januari 2022

  Syndoffer är en deckare som verkligen gav en skjuts åt min läslust. Jag läste varenda lite ledig stund för jag var så nyfiken på hur det skulle gå för kriminalreportern Jennifer, som kämpar med både sin värk och ekonomin. Det samtidigt som hon saknar dottern, måste leta annat boende och skriva flera reportage till tidningen. Jennifer är en karaktär som jag gillar direkt, kanske är det för att jag kan känna igen mig i många delar av henne då jag också kämpar med kronisk värk. Författaren beskr... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jeanette Bergenstav