Sjöjungfrun (inbunden) Spara 78%
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Charlotte von Klint och Per Berg (del 2)
Antal sidor
443
Utgivningsdatum
2022-07-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
218 x 150 x 33 mm
Vikt
518 g
SAB
Hc
ISBN
9789113117867

Sjöjungfrun

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-07-01
59 271
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En hemlös kvinna hittas brutalt mördad i Umeälven. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg kopplas på fallet och en intensiv jakt på mördaren inleds. Allt förändras i ett slag när en ung man ställer sig på Rådhustorget med en bombväst. Hänger händelserna samman på något vis? Per och Charlotte inser att de måste agera snabbt för att få stopp på det accelererande våldet som drabbat staden.

Samtidigt tampas Per med sjukdom i familjen och Charlotte ser sin nyfunna trygghet rämna när en gammal bekantskap dyker upp på polisstationen. Det är bäddat för konflikter, men trots sina olikheter och privata problem är de båda poliserna ett oslagbart team.

Efter succén med Snöängeln - över 100 000 sålda exemplar - återkommer Anki Edvinsson med en fartfylld och uppslukande kriminalroman där radarparet Charlotte von Klint och Per Berg ställs inför sitt hittills svåraste fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sjöjungfrun. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Snyggt skriven, obehaglig och stilsäker

  Efter Snöängel kommer nu Sjöjungfrun där radarparet Charlotte von Klint och Per Berg ställs inför sitt svåraste fall hittills. En fartfylld otroligt spännande och läskigt trovärdig bladvändare av Anki Edvinsson som kan konsten att få sina läsare helt uppslukade. Det går inte att sluta läsa, för när man tror att man vet nåt kommer en vändning man inte alls var beredd på.

  Sjöjungfrun är snyggt skriven, obehaglig och stilsäker. Tyckte man Snöängel var pulshöjande är det inget emot vad S... Läs hela recensionen

 2. Strålande uppföljare
  veronicas_bok_bak_liv, 10 augusti 2022

  Den andra boken om poliserna Charlotte och Per. En hemlös kvinna hittas brutalt mördad i Umeåälven - jakten på mördaren börjar, men allt förändras när en ung man ställer sig mitt på torget med en bombväst. Finns det ett samband mellan dessa två, kvinnan och den unga mannen?

  En strålande uppföljare från denna förra boken Snöängeln som enligt mig var riktigt bra och denna bok är minst lika bra. Jag behöver inte läsa många rader innan jag känner att intresset har väckts. Jag trollbinds... Läs hela recensionen

 3. kommentar
  Erik, 27 juli 2022

  Så spännande och bra precis som Snöängeln. Lust att döda var inte bra. Man visste aldrig hur det skulle sluta. Ruskig men bra. Anki är lika bra som Mari Jungstedt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anki Edvinsson