Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2022-03-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Herrmann, Peter (form) / Ahlgren, Karin (form) / Bäcklund, Petter (foto)
Dimensioner
265 x 195 x 20 mm
Vikt
888 g
SAB
Qca
ISBN
9789113118673
Sedir: Processen (inbunden)

Sedir: Processen

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-03-23
239
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sedir: Processen är en kokbok som vill vara en vän och ett verktyg i köket. Författaren tar oss med från råvara till uppläggning, och läsaren får följa med i varje steg. Rätterna är ambitiösa men råvarorna vanliga och metoderna enkla. Här finns en tydlig vilja att skapa nytt, recepten består alltid av en okonventionell ingrediens eller en oväntad kombination som gör att det smakar nytt och bättre. Boken saknar klassisk kapitelstruktur men är lätt att dyka in i, varje recept är en egen berättelse. Här hittas också små eleganta och otekniska knep; koka avlång pasta som spaghetti i stekpannan för jämnast resultat, förgyll en soppa med en kryddbukett och lär dig vika fina wontons och upptäck hur lätt det är.

På vägen från råvara till tallrik riktas också ett stort fokus på ett ofta förbisett moment - uppläggningen. Hur man med färger och komposition kan presentera enkel mat vackert. Sedir tar oss med genom hela processen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sedir: Processen
 2. +
 3. 100 små rätter

De som köpt den här boken har ofta också köpt 100 små rätter av Klara Ingemyr (kartonnage).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Sedir: Processen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. För utförlig, och lyfter inte

  Tycker boken är medelmåtta, inget för mig. Hade förväntat mig mera och kanske innovation i design, men inte kokbok för mig.

 2. Helt unik!
  Kajsa, 2 maj 2022

  En bok helt olik alla receptböcker jag sett. Enkelheten, smakerna och råvarorna är i fokus - recepten i sig är ljuvliga. Boken är dessutom så vacker att jag måste ha den framme synligt alltid. Layouten är något jag aldrig sett innan, och det är ett vinnande koncept! Ser fram emot fler genomtänkta kokböcker av Sedir.

 3. Inspirerande
  Mimmi , 26 april 2022

  Så fin bok. Genomtänkt, estetiskt tilltalande och annorlunda recept. Kommer återkomma till dessa recept många gånger om. Kan även rekommendera författarens Instagram där han delar fler recept.

 4. Rekommenderar!
  Andrea Engstrand, 14 april 2022

  Köp till dig själv eller en vän! Otroliga bilder och recept! Min mamma blev mycket glad och jag har redan hunnit testa två recept.

 5. Mycket inspirerande med underbara recept
  -, 14 april 2022

  Boken är vacker med tydliga och fina bilder, som presenteras på ett nytänkande sätt. Recepten är enkla, tydliga att följa och mycket goda!

Visa alla 5 recensioner